Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Φέρτε πίσω το Λαζαρίδη

Και σκούπα να έβαζε για υποψήφιο Δήμαρχο το ΚΚΕ, το ίδιο ποσοστό θα έπαιρνε. Μπορεί η Βαγγελιώ να πήρε 8,13% στο σύνολο, λόγω των 209 ψήφων στον Παπάγο, αλλά στο Χολαργό το 11,2% το τσίμπησε κανονικότατα, λαμβάνοντας κάτι λιγότερο από τον προκάτοχό της.

Το θέμα δεν είναι, όμως, το ποσοστό του καθενός, αλλά το γεγονός ότι Βαγγελιώ Πλατανιά, δεν υπάρχει,

Περί κυλικείων συνέχεια

Αντίθετα με την πολιτική του στον Παπάγο, ο Ξύδης, όσον αφορά στο κυλικείο των 5Χ5 στο νταμάρι, όχι μόνο ήταν κάθετα υπέρ τού να κλείσει, αλλά απειλούσε Θεούς και δαίμονες ότι θα στείλει στον εισαγγελέα όλους τους εμπλεκόμενους.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι οι εμπλεκόμενοι είναι ο εξής ένας,

Η αλήθεια για το αναψυκτήριο στο τένις Παπάγου

Βρίσκεται στη ζώνη προστασίας Α. Άρα, απαγορεύεται κάθε επέμβαση.

Ο Ξύδης λέει ότι η περιοχή εξαιρέθηκε από τις αναδασώσεις. Αυτό δεν λέει τίποτα, διότι το 2007 το δασαρχείο δεν άφηνε το Δήμο να αναδασώσει γενικώς τον Υμηττό, μετά τις μεγάλες πυρκαϊές.

Επίσης, ο Ξύδης λέει ότι στο τένις Χολαργού συντελείται ακριβώς η ίδια παρανομία.

Ξανάνοιξαν το αναψυκτήριο στο τένις Παπάγου!

Μέσα 2011, ο Νικολάου κάνει καταγγελία και το αναψυκτήριο κλείνει.

Έπειτα, Τίγκας-Αυγουρόπουλος-Κεχρής καταγγέλλουν το Νικολάου, ότι κλείνει τους χώρους αναψυχής που μπορεί να είναι παράνομοι, αλλά ο κόσμος τους θέλει.

Ο Νικολάου απήντησε ότι έχασε διότι ο Ξύδης τον κατηγόρησε για παρανομίες και τώρα κάνει τα ίδια, άρα ότι είναι παράνομο πρέπει να κλείσει.

Ποντικαρά, ποντικαρά, θα στη φάω την ουρά

Κάθισαν και έφτιαξαν ψεύτικα facebook προφίλ. Έβαλαν ψεύτικους φίλους και φωτό. Συνεννοήθηκαν, ώστε να εμφανίσουν πολλούς mutuals, έκαναν request στο Κλισιοσκόπιο και περίμεναν. Μόλις μπήκαν, χρησιμοποιώντας ως φωτό το λογότυπό μας, ώστε να "φανεί" ότι το γράφουμε εμείς, έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...