Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Καλύτερα γλείψε ένα Magnum (μέρος 12ο)

Για να δούμε πώς αντιμετώπισε τότε ο Τοπικός "Τύπος" της πλάκας το γεγονός της αποπομπής του κυρ Αντώνη από τη Διοίκηση του Δήμου και κυρίως ας δούμε τι έλεγε τότε ο Βραχιολίδης, ο οποίος σήμερα ψάχνει να βρει στα άστρα τους υπευθύνους για την Κρίση...

Ένα περίεργο πράγμα, βρε παιδί μου... Για την Κρίση, την Τρόικα, το ΔΝΤ και τα Μνημόνια φταίνε μέχρι και οι αφισοκολλητές των κομμάτων αλλά ΠΟΤΕ δεν φταίει ο Πολύδωρας.

Ακόμη και σήμερα που ο Βραχιολίδης βρίζει ακόμη και τους απλούς ψηφοφόρους που επιλέγουν να ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κάθε τρεις και λίγο μάς μοστράρει μία το

Καλύτερα γλείψε ένα Magnum (μέρος 11ο)

Οι πρόσφατες εθνικές εκλογές και η κατρακύλα του Βύρωνα απέδειξαν ότι αν το 2006 ο κυρ Αντώνης ο μπακάλης μπορούσε να κοροϊδέψει 800 και το 2010 καμιά εξακοσαριά, το 2012 δεν του είχαν μείνει ούτε 200 βλαμμένοι, ενώ το 2014 δεν θα του μιλάει άνθρωπος.

Για δε τις επόμενες βουλευτικές, όποτε και αν γίνουν, άσχημα είναι τα μαντάτα, καθώς ο Χολαργός απέδειξε ότι δεν ξεχνά, ενώ ο Ξύδης επιβεβαίωσε ότι δεν πιάνεται φίλος και το μαύρο από τον Παπάγο προκάλεσε πολλά κλάματα στην οδό Κιλκίς.

Να θυμίσουμε ότι το συνολικό οικονομικό όφελος του κυρ Αντώνη από τη θητεία Νικολάου ξεπέρασε τα 150.000€ με το "έτσι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...