Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η ΒΛΑΚΕΙΑ με την ΕΥΔΑΠ (μέρος 5ο)

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη την 8ετία 2003-2010 με την ΕΥΔΑΠ, διότι εμείς ακόμη δεν έχουμε τσακωθεί με την αλήθεια και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να εμπαίζει τον κόσμο.

Ως γνωστόν, στο σοβιετικού τύπου κράτος μας, υπάρχουν συγκεκριμένες μονοπωλιακού τύπου Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας, των οποίων οι Διοικήσεις και οι εργαζόμενοι έχουν την εντύπωση ότι έχουν γραπώσει τον Πάπα από τα... φρύδια.

Οι χειρότερες στον τομέα που θα αναλύσουμε είναι η ΕΥΔΑΠ και το Φυσικό Αέριο. Τι κάνουν ακριβώς αυτοί οι δύο;

Όταν εκτελούν έργα σε ένα Δήμο, ανοίγουν τις

Η... "Εντιμότητα". Η ΒΛΑΚΕΙΑ με την ΕΥΔΑΠ (μέρος 4ο)

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο Παπάγος δεν είχε λεφτά και πώς να έχει χωρίς μαγαζιά, επαγγελματικούς χώρους και με δηλωμένους κατοίκους κάτι περισσότερο από 10.000;

Δεν εξηγείται αλλιώς η μέχρι τώρα άθλια κατάσταση του Παπάγου και η ξαφνική του "ανάκαμψη", μετά το 2011... Δεν μπορεί επί 20 χρόνια όλα τα "σημαντικά" έργα σε εκείνον το Δήμο να είναι έργα-δωρεές Στάικου. Απλά δεν γίνεται.

Αντίστοιχα, ο Χολαργός με 34.000 δηλωμένους κατοίκους, αλλά με 60.000 πραγματικούς, ελάμβανε πολύ μικρότερη επιχορήγηση από τις πραγματικές του ανάγκες. Παρόλα αυτά, δεδομένης και της σημαντικής εμπορικής και επιχειρηματικής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...