Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Κάποιος, επιτέλους, να μαζέψει τον Ξύδη (μέρος 1ο)

Πρώτα-πρώτα, η Νέα Πορεία έχει κερδίσει τις εκλογές παρατύπως και παρανόμως και δεν αναφερόμαστε στις προεκλογικές συκοφαντίες, αλλά σε τυπικότατο νομικό ζήτημα, για το οποίο, όπως θα έχετε διαπιστώσει, δεν μιλάει κανείς, ούτε καν οι αντίπαλοί του. Το Κλισιοσκόπιο θα αναδείξει το θέμα στο μέλλον.

Κατά δεύτερον, είναι απίστευτο αυτό το πράγμα, να φοβούνται όλοι, μα ΟΛΟΙ, να πάνε επιτέλους

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 6ο)

Η σύμβαση-απευθείας ανάθεση με τον Αποστόλου για την εκμετάλλευση του Δημοτικού Κινηματογράφου Χολαργού, προφανώς περιλαμβάνει και το δικαίωμα πώλησης ειδών κυλικείου. Πρόβλημά τους!

Από τη στιγμή που κυλικείο υπάρχει και έχει εκμισθωθεί, δεν μας ενδιαφέρει το τι θυμήθηκε να κάνει, τώρα, ο Ξύδης ενάντια στο

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 5ο)

Να εξηγήσουμε κάτι στο Δήμαρχο. Το ότι η Ευελπίδων έχει εξομειωθεί τύποις με τα ΑΕΙ, δεν κάνει ξαφνικά τους καραβανάδες ούτε γιατρούς, ούτε δικηγόρους, ούτε μηχανικούς. Παράλληλα, η εξίσωση έγινε τα τελευταία χρόνια. Το 17ο αιώνα που ήταν εκεί ο Ξύδης, δεν εξομειούτω ούτε με τη σχολή των τορναδόρων.

Εμείς τιμούμε τους στρατιωτικούς,

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 4ο)

Πλέον, στο Δήμο ισχύει απολύτως η φράση του Δασκαλόπουλου: "Νόμος είναι η επιθυμία του Δημάρχου". Έτσι, να γουστάρουμε! Επί 30 χρόνια, οι Χολαργιώτες έψαχναν σαν τρελοί τους Νόμους, μπας και βρουν κανένα λάθος του Σκούρτη και του Νικολάου, αλλά τώρα απολαμβάνουμε όλοι μας έναν άνθρωπο που νομίζει ότι ο εαυτός του είναι ο Νόμος!

Να το δούμε και αλλιώς; Ακόμη και αν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...