Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αυτή η ιδέα ποιανού ήταν; (μέρος 2ο)

Ο Ξύδης θέλει να μας πει ότι μπούκαραν κρυφά στο Πάρκο: Οι επιχειρηματίες του Καφέ, καμιά δεκαπενταριά εργάτες, φορτηγά, 20 σιδηροκολώνες, αμμοχάλικα, τσιμέντα κ.τ.λ. και άρχισαν να βαράνε και να χτίζουν, με την κρυφή ελπίδα ότι δεν θα τους πάρει είδηση κανείς.

Ούτε από τα παράθυρα του Δημαρχείου που είναι φάτσα φόρα θα τους έβλεπαν, ούτε

Αυτή η ιδέα ποιανού ήταν; (μέρος 1ο)

Φωτό myxolargos.gr
Μεγάλος χαβαλές γίνεται, αυτές τις μέρες, με το νέο παιχνίδι της Διοίκησης: "Βρες Ποιανανανού Ήντουνι η Ιδέα". Αφορμή στάθηκε το δελτίο Τύπου του Ξύδη, σχετικά με το αν η ιδέα για τη Δημοτική Συγκοινωνία ήταν δική του ή του κου Δημήτρη Οικονόμου".

Βάσει του παραπάνω, εμείς, σήμερα, θα παίξουμε το ακόμη καλύτερο παιχνίδι: "Ποιανού ήταν η ιδέα για την επέκταση του Δημοτικού Καφέ Χολαργού";

Λίγα λόγια για το έργο: Μία ωραία πρωία ξεκίνησαν εργασίες στο Πάρκο του

Ο "Αντίλογος" και η αλγεινή εντύπωση (μέρος 3ο)

Το άλλο που μας λέει ο Αντίλογος είναι ότι αποκαλύψαμε περιστατικό που συνέβη πίσω από κλειστές πόρτες, σε προσυμβούλιο των Ενεργών Δημοτών, με μόνους παρόντες τους τότε Συμβούλους του Νικολάου. Άρα, λέει, αυτός που έκανε γνωστή αυτήν την κακοήθεια ήταν Δημοτικός Σύμβουλος της τότε πλειοψηφίας.

1) Το περιστατικό αυτό το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία και είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο "Αντίλογος" να πέφτει από τα σύννεφα με τη δήθεν αποκάλυψή του.

2) Δεν θυμόμαστε ποτέ ο "Αντίλογος" να έχει ψέξει τους Κουρέτα και Αποστολόπουλο, όταν βλέπαμε κάθε μήνα στις εφημερίδες όλες τις αντεκγκλίσεις τους με το Νικολάου, στη διάρκεια των προσυμβουλίων.

3) Αν ο "Αντίλογος" θέλει να βρει καλές κακοήθειες, του προτείνουμε να ψάξει προς κάτι "νέους και άφθαρτους", οι οποίοι προσέρχονταν στα προσυμβούλια της παράταξής τους με τα κινητά σε ανοιχτή συνομιλία, ώστε συγκεκριμένοι μεγαλοεκδότες να έχουν live ενημέρωση για το τι λέγεται σε αυτά. Θρυλείται ότι πολλές φορές οι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...