Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τι μας διδάσκει το φαινόμενο Σκούρτης

Ο νέος Σκούρτης;
Οι παλαιοί Χολαργιώτες θυμόμαστε πολύ καλά τόσο την εποχή όπου ο Χαράλαμπος Σκούρτης μεσουρανούσε, όσο και την περίοδο 1998-2002, όπου και τον έβριζαν μέχρι και τα πεύκα στο Άλσος, διότι και αυτά προσπάθησε να τα κόψει.

Το φαινόμενο Σκούρτη αποτελεί ζήτημα πολιτικής παρατήρησης για τους κάτωθι δύο λόγους:

Η αλήθεια για την παραίτηση Σκούρτη

Money makes the world go round
Όταν προτάθηκε ο Σκούρτης για Συμπαραστάτης του Δημότη, ο Νικολάου και οι Ενεργοί Δημότες που δεν κοίταγαν τα χάλια τους, λύσσαξαν για την περίτρανη απόδειξη της προδοσίας του ΠΑΣΟΚ Χολαργού που χάρισε το Δήμο στον Παπάγο.

Ξύδης και Σκούρτης, νομίζοντας ότι ο δεύτερος θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ σύνταξης και αποζημίωσης, βάσει του μεγαλύτερου ποσού, βγήκαν περιχαρείς να δηλώσουν ότι δεν πρόκειται περί οικονομικής διαπλοκής, διότι ο "Συμπαραστάτης" θα χαρίζει τα χρήματα στο Δήμο. Περί πολιτικής διαπλοκής πάλι, κουβέντα...

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ: Ο 1ος Συμπαραστάτης του Δημότη

Ο Χαράλαμπος Σκούρτης
Κατά το: "Γιατί Άννα, γιατί το 'κανες αυτό;" της Άντζελας, έχουμε και το "Γιατί κυρ. Μπάμπη, γιατί το 'κανες αυτό;", των Χολαργιωτών, ΠΑΣΟΚτζήδων και μη.

Ο επί 20ετίας Δήμαρχος Χολαργού, Χαράλαμπος Σκούρτης, απετέλεσε τη μεγαλύτερη απόδειξη της προεκλογικής διαπλοκής Ξύδη-ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τότε απλές φήμες.

Τι είναι ο Συμπαραστάτης του Δημότη

Πρόκειται για μία ακόμη αποτυχημένη πρόταση του ακόμη πιο αποτυχημένου "Καλλικράτη", η οποία απλά ευνοεί το μικροπολιτικό αλισβερίσι μεταξύ εκ διαμέτρου αντίθετων πολιτικών παρατάξεων.

Αυτό καταδεικνύεται πασιδήλως και από τα όσα προβλέπονται για τον τρόπο εκλογής του "Συμπαραστάτη", ο οποίος έχει ως εξής:

Τεράστια ήττα γοήτρου για τον Ξύδη

Άντε γεια μας, πάντα τέτοια!
Δεν κατάφερε, τελικά, να εκλεγεί ο εκλεκτός του Δημάρχου, ο 83χρονος (!) Αντώνης Πολύδωρας, πρώην Δήμαρχος της Χούντας, στην πολύ τιμητική (;) θέση του ...Συμπαραστάτη του Δημότη. Κρίμα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...