Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

H... "Εντιμότητα". Οι απαντήσεις της Διοίκησης (μέρος 4ο)

Άλλο γεγονός ήταν ότι όλες οι παρατάξεις έκοβαν βόλτες όλη μέρα, άνετα, στο Δημαρχείο Χολαργού και πάντα, όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές για καφέ και κουβέντα, μέχρι ερωτήσεις και ελέγχους.

Ακόμη και από το τηλέφωνο, όποιος γούσταρε ρωτούσε και ενημερωνόταν. Για τραβάτε τώρα καμιά βόλτα να δείτε τις κλειστές πόρτες, τα φιμέ (!) τζάμια και το γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας και far west. Μόνο οι θημωνιές που κουτρουβαλάνε στην έρημο τους λείπουν εκεί μέσα.

Καλά, θα μας πείτε, τόσο φιλελεύθερα και ιδανικά ήταν όλα με το Νικολάου; Όχι, πάντα και εξηγούμε:

Όσον αφορά στον έλεγχο από τους έξω προς τους

H... "Εντιμότητα". Οι απαντήσεις της Διοίκησης (μέρος 3ο)

Κάτι πιασμένοι "εκδότες" προσπαθούσαν τόσον καιρό να πείσουν τον κόσμο ότι η απουσία των Απολογισμών και των Ισολογισμών δεν επέτρεπε να ασκηθεί ο πρέπων έλεγχος στην προηγούμενη Διοίκηση. Ψέματα!

Ο Νικολάου είχε δώσει εντολή και όποιο μέλος της Αντιπολίτευσης το επιθυμούσε, προσερχόταν στο Δημαρχείο και ενημερωνόταν για οτιδήποτε το απασχολούσε.

Παράδειγμα, ο Κουγιουμτζόπουλος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΚ, στο οποίο η πόρτα ήταν ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Άσε που μέσα ήταν όλοι κουμπάροι και κολλητοί του. Χρειαζόταν Απολογισμό ή Ισολογισμό για να ελέγξει, να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...