Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Οι συνεντεύξεις Τύπου (μέρος 3ο)

Η θέση του Κλισιοσκοπίου είναι ότι οι φανφάρες και τα πολλά λόγια μάς έχουν κουράσει απίστευτα.

Δεν χρειαζόμαστε απολογισμούς-απολογίες, ούτε στημένες συνεντεύξεις Τύπου. Αν κάποιος κάνει έργο, αυτό είναι εκεί, έξω και όλος ο κόσμος μπορεί να το δει, να το ζήσει και να το αξιολογήσει. Άντε να βγάλεις ένα δελτίο Τύπου, άντε να φωνάξεις τους φίλους σου εκδότες να κάνουν ένα ρεπορτάζ και τελείωσες. Ο Στάικος,

Οι συνεντεύξεις Τύπου (μέρος 2ο)

Αν δείτε τα σχετικά βίντεο, θα αντιληφθείτε ότι μετά τα πρώτα αναγνωστικά λεπτά (δηλαδή μόλις αντιληφθούν πόση όρεξη έχει ο Βριαχιολίδης ή αν είναι βαλτός), η "συνέντευξη Τύπου", ουσιαστικά μετατρέπεται σε καφενειακή συζήτηση με τον Καραμανέα, ο οποίος καγχάζει, χασκογελάει και κάνει τις ερωτήσεις που βολεύουν τον συνεντευξιαζόμενο, στρέφοντας την κουβέντα μακριά από τα καίρια ζητήματα ή κυριολεκτικά,

Οι συνεντεύξεις Τύπου (μέρος 1ο)

Το τελευταίο αστείο της Διοίκησης Ξύδη, λέγεται "συνεντεύξεις Τύπου". Κοινώς, όποιος έχει αποτύχει πλήρως, όποιος έχει κάνει κάποια πατάτα τεραστίων διαστάσεων ή όποιος καλείται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, στήνει, εσχάτως και από μία συνέντευξη Τύπου για να περάσει η ώρα μας.

Το ωραίο είναι ότι έτσι νομίζουν ότι ενημερώνουν τον κόσμο και έρχονται πιο κοντά

Απευθείας Αναθέσεις: Ζήτημα Διαφάνειας και Ισονομίας

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27/3/2012 κατέθεσα δύο ερωτήματα και μια πρόταση με αφορμή τρεις πρόσφατες απευθείας αναθέσεις έργων.

1η ΕΡΩΤΗΣΗ
Κ. Δήμαρχε με την υπ αριθμόν 545 απόφασή σας στις 22-03-2012 (αρ. πρωτ.: 6715)
προβήκατε στην «απευθείας ανάθεση της προμήθειας υλικών περίφραξης και τοποθέτησής τους στο εργοτάξιο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού». Το ποσό της ανάθεσης είναι (με ΦΠΑ) 14.661,75 ευρώ.

Είχε προηγηθεί η διάταξη Βορίδη (4053/ 7.3.2012 ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν ΤΟ.ΣΥ.Ν. και δεν υπάρχουν νέοι, όπως δεν υπάρχει Χολαργός

Εντάξει, τους κλέψατε τις ιδέες και τις προτάσεις και φτιάξατε το δικό σας, απόλυτα αποτυχημένο μόρφωμα, για να δικαιολογήσετε τη θέση και τα λεφτά των γόνων των προδοτών που μαζέψατε.

Εντάξει, δεν τους υπολογίζετε ούτε για
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...