Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Στην Αγία Σκέπη 'μ, βάζου μπάρες και σου κάνου ούλες τσ' χάρες! (μέρος 6ο)

Η υποκρισία στο απόλυτο μεγαλείο της. Επίσης, ας μας πει ένας άνθρωπος, ένας, πόσο και ποιον ενδιαφέρει αν ένας περίβολος Ναού ανήκει στο Δήμο ή στην Εκκλησία.

Όχι αθεϊστικά και ταχαμουκουλτουριάρικα. Πρακτικά να μας απαντήσει κάποιος. Στους περιβόλους των Ναών θα βρουν τόπο οι διεκδικήσεις του Δήμου; Εκεί θα τον πιάσει ο πόνος τον Ξύδη για τους δημότες και την

Στην Αγία Σκέπη 'μ, βάζου μπάρες και σου κάνου ούλες τσ' χάρες! (μέρος 5ο)

Ας φανταστούν οι Χολαργιώτες το εξής σκηνικό: Να γίνει ανάπλαση στον περίβολο της Φανερωμένης, να χαλάσουμε του κόσμου τα λεφτά, να πλακωθούμε, να γίνει χαμός και μετά να  μπει η μπάρα, όπως υπάρχει τώρα, αλλά τα κλειδιά να τα έχει ο Δήμος... Της μουρλής θα γινόταν.

Αλλά στη Φανερωμένη, ο Ξύδης δεν πάει να πάρει τα κλειδιά της μπάρας. Τα αφήνει στους

Στην Αγία Σκέπη 'μ, βάζου μπάρες και σου κάνου ούλες τσ' χάρες! (μέρος 4ο)

Σε καμία Αγία Σκέπη και σε κανέναν περίβολο του Ναού δεν ήθελε να κάνει ανάπλαση ο Ξύδης. Ο Ναύαρχος το μόνο που ήθελε ήταν να φτιάξει ένα πρώτης τάξεως πάρκινγκ για το Verde και τους χώρους δεξιώσεων του Σαμαρτζή. Τελεία και παύλα.

Στην πορεία κατάλαβε ότι αν η πρόσβαση στο χώρο είναι ελεύθερη, θα παρκάρουν εκεί τόσο οι περίοικοι, όσο και οι επισκέπτες τους, αλλά

Στην Αγία Σκέπη 'μ, βάζου μπάρες και σου κάνου ούλες τσ' χάρες! (μέρος 3ο)

Πολυκαλά: "Και ποιος θα έχει τα κλειδιά της μπάρας;"
Ξύδης: "Φυσικά, ο Δήμος. Αν τα δώσουμε στους παπάδες, θα είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι ο χώρος τους ανήκει. Γνωρίζουμε ότι εγείρουν αξιώσεις. Δεν θα δημιουργήσω νέο Βατοπαίδι στο Δήμο"!
Πολυκαλά: "Πολύ καλά".

TRAGIC! Με λίγα λόγια, έχουν φαγωθεί να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...