Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίστε να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι και μετά να κλαίτε για την Κρίση (μέρος 1ο)

Άει στον άνεμο πια με τη μαλθακία και την υποκρισία των Ελλήνων. Έτσι και κατέβει στις εκλογές κανένας νέος άνθρωπος, κανένα φτωχό παιδί, κανένας βιοπαλαιστής, τον ψάχνουμε όλοι από 500 κόσκινα.

Τι βαθμό είχε στο σχολείο, τι σπούδασε, με πόσο πήρε πτυχίο, πότε πήγε στρατό, πού υπηρέτησε, τι δουλειά κάνει, τι θέση έχει, πόσα βγάζει, τι ομάδα αίματος είναι, πότε έκανε τελευταία φορά καλλιέργεια ούρων, τι έδειξαν τα αποτελέσματα, τι αμάξι έχει, πίνει, καπνίζει, χαρτοπαίζει, ξενυχτάει, έχει δεσμό, γιατί δεν έχει, γιατί δεν έχει παντρευτεί,

To φθινοπωρινό μήνυμα της Αντιδημάρχου μας!

Η αιώνια Αντιδήμαρχος και δεξί χέρι του Δημάρχου μας, κα Κική Κούτρα, η οποία επιμένει να πολιτεύεται με τη διπλανή φωτό του 1960, αν και κοντεύει 80 χρονών, είχε την καλοσύνη να απευθύνει, προς το ποίμνιό της, μήνυμα μέσω facebook, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο.

Στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, θεωρώντας ότι κάποιος έχει hackάρει το λογαριασμό της και μας κάνει πλάκα. Εξαντλώντας κάθε πιθανότητα και λαμβάνοντας διαρκή ενημέρωση για την κίνηση του προφίλ, σιγουρευτήκαμε ότι το μήνυμα είναι original.

Θαυμάστε και κλάψτε: "αγαπιτοι μου καλο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...