Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

74 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα (μέρος 3ο)

4) Τα δε καγκουρά της πολιτικής που πηδάνε από κόμμα σε κόμμα, από παράταξη σε παράταξη και από περιοχή σε περιοχή, Τσοχαλής, Δασκαλόπουλος και Αποστολόπουλος (ο οποίος εδώ και πολύ καιρό διαμένει στον Παπάγο), καλό θα ήταν, για τη δική τους ψυχική ηρεμία, να εγκαταλείψουν κάθε χαζοβιόλικη σκέψη να παραστήσουν τους υποψηφίους Δημάρχους και μάλιστα από την πλευρά του Χολαργού, διότι τους βλέπουμε με πίσσα και πίπουλα, ωσάν στο Φαρ Ουέστ... Γενικώς, οποιονδήποτε έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου, ως κολλητός και πειθήνιο όργανο του Ξύδη, θα τον φάει η μαρμάγκα. Το ίδιο θα συμβεί και στο δύστυχο που θα πάρει δαχτυλίδι ή έστω και την... ευχή του Ναυάρχου.

5) Ευαγγελοπούλου και Κούτρα, κακώς

74 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα (μέρος 2ο)

Σήμερα, βάσει του άρθρου της "30 Μέρες" όλοι, μα όλοι οι άνθρωποι του Ξύδη,  ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον και κάνουν κινήσεις επιβίωσης τόσο για μετά τις επερχόμενες αλλαγές θέσεων, όσο και για την "επόμενη μέρα" του Δήμου.

Σιγά, παιδιά, πιο μαλακά, διότι θα πεθάνουμε από τα γέλια. Χαλαρώστε και ηρεμήστε. Θα τα ξαναπούμε μπας και τα εμπεδώσετε και σταματήσετε να τσακώνεστε, να γίνεστε θέαμα στον κόσμο και τους εργαζομένους, να χαλάτε τις καρδιές σας και να ξεφτιλίζεστε άνευ λόγου.

1) Ουδείς συσχετιζόμενος με τον Παπάγο δεν έχει πολιτικό μέλλον, τουλάχιστον στις επόμενες

74 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα (μέρος 1ο)

Το άρθρο αυτό του Χάρη είναι προφανές ότι συντάχθηκε από πληροφορίες που μαζεύτηκαν μετά από πλείστα όσα ρουφιανιλίκια μεταξύ των στελεχών της Νέας Πορείας και των εργαζομένων του Δήμου. Άλλωστε, συγκεκριμένοι εκδότες όλη μέρα βρίσκονται ή γλείφονται με τους Ξυδικούς.

Συνεπώς, ακόμη και το τελευταίο επιχείρημα υπέρ Ξύδη, ότι δήθεν είναι καλός και σκληρός Διοικητής, πάει περίπατο. Ο Νικολάου μπορεί από πειθαρχία να ήταν, γενικώς, παιδική χαρά και η παράταξή του να έβριθε ρουφιάνους προς τα ΜΜΕ, αλλά τέτοιο ξεμπρόστιασμα και ξεκατίνιασμα δεν είδαμε ποτέ.

Οι "περίεργες" σχέσεις των κ.κ. Τούτουζα,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...