Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Όταν ο Βραχιολίδης έγλειφε το Στάικο (μέρος 6ο)

Μιας και αναφερθήκαμε στο ταξίδι στο Παρίσι, ευκαιρία να τοποθετηθούμε, διότι με εκείνα και με τα άλλα το έχουμε παραλείψει:

1) Ήμασταν οι πρώτοι και οι μόνοι που κοροϊδέψαμε και κοροϊδεύουμε ακόμη τη συγκεκριμένη ιδέα-πρωτοβουλία και ας στραβώσει ο Στάικος όσο θέλει. Όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι (πλην Οικονόμου) του έγραφαν διθυράμβους, εμείς κάναμε χαβαλέ, αντίστοιχο με την πλάκα και το

Όταν ο Βραχιολίδης έγλειφε το Στάικο (μέρος 5ο)

Έχει, όμως και ακλόνητο επιχείρημα ο Βραχιολίδης, βάσει του οποίου παρουσιάζει πλέον το Στάικο ως ψεύτη και απατεώνα. Το περίφημο ταξίδι στο Παρίσι.

Επειδή, δηλαδή, δεν έγινε τελικά το ταξίδι, σβήστηκαν μονοκονδυλιά όλα τα υπόλοιπα, τα οποία δεν τα λέμε εμείς, αλλά εκείνος τα δημοσίευε με πηχυαίους τίτλους.

Συνεπώς ή τότε έλεγε ψέμματα και

Όταν ο Βραχιολίδης έγλειφε το Στάικο (μέρος 4ο)

Σήμερα, όταν ο Βραχιολίδης βγαίνει και βρίζει το Στάικο, γράφοντας ότι είναι υπόδικος για κακούργημα και ότι δεν έχει δώσει φράγκο στο Ζουρούδη, ο Ξύδης με ανακοινώσεις του λέει ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το Μάκη μας, χωρίς να ντρέπεται στο ελάχιστο.

Για ποιο λόγο τότε του έβαζε ταμπέλες και του έκανε εκδηλώσεις για να τον τιμήσει; Και τι σημαίνει επιτέλους η φράση στη συγκεκριμένη εφημερίδα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...