Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μικροεξαίρεση στον κανόνα

Στον Παπάγο, ο Δημήτρης Οικονόμου, οδοντίατρος στο επάγγελμα, εκδίδει την "Παπάγου Πολιτεία", στα 5.000 τιράζ. Η εφημερίδα μοιράζεται μόνον στον Παπάγο, άρα είναι σαν να μην υπάρχει.

Με λίγα λόγια, η πιο μαζική εφημερίδα εκδίδεται από οδοντίατρο, εν συγκρίσει με όσους θέλουν να το παίζουν δημοσιογράφοι και γνώστες των γραφικών τεχνών.

Εκεί πάνω έσκασε και το 4σέλιδο εφημεριδάκι του Συλλόγου Υγειονομικών Χολαργού-Παπάγου (να το, πάλι, το Παπάγου...), με Πρόεδρο το Δημοτικό

Τοπικοί Εκδότες και Κρίση (μέρος 3ο)

Δυστυχώς, οι τοπικές εφημερίδες έχουν καταντήσει έντυπα που στοχεύουν μόνον στο συγκεκριμένο κοινό των πολιτικών της περιοχής. Με λίγα λόγια γράφουν για να διαβάζονται μεταξύ υμών και υμών.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα μόνιμα υπονοούμενα, τις έμμεσες απειλές και τα παρατσούκλια που αν ο αναγνώστης δεν είναι χρόνια στην πολιτική πιάτσα, ανάθεμα αν μπορεί να καταλάβει τι λέει, έστω και ένα μόνον κείμενο.

Θα μας πείτε, βέβαια, ότι η διανομή σε 10-20 καφετέριες και Δημόσια κτίρια γίνεται πανεύκολα,

Τοπικοί Εκδότες και Κρίση (μέρος 2ο)

Άλλο βάναυσο χτύπημα για τα τοπικά έντυπα ήταν η κατάργηση της ατέλειας στα ΕΛΤΑ. Πλέον, για να στείλεις εφημερίδα με το Ταχυδρομείο, πρέπει να πληρώσεις το ποσό που αντιστοιχεί σε ένα γραμματόσημο εσωτερικού. Ποιος θα δώσει κοντά €700 για να στείλει χίλιες εφημερίδες;

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι να εκδίδουν, πλέον, όλοι από τα σπίτια τους ή τους χώρους των παραπλεύρων

Τοπικοί Εκδότες και Κρίση (μέρος 1ο)

Η Κρίση έχει χτυπήσει βάναυσα και τους τοπικούς εκδότες, όχι τόσο στα έσοδά τους από τις διαφημίσεις, αλλά κυρίως στα, παντός είδους, έσοδά τους από τους αιρετούς και τους μελλοντικούς υποψηφίους.

Διαφημίσεις, άλλωστε, ποτέ δεν υπήρχαν πολλές στα τοπικά έντυπα. Η πλάκα είναι ότι σιγά-σιγά άρχισαν να κλείνουν οι κάνουλες, διότι και οι πολιτευόμενοι της περιοχής είτε έχουν καταστραφεί οικονομικά, είτε μαζεύτηκαν, διότι δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, είτε υπολογίζουν, πλέον και

Επιχειρηματίες Χολαργού και Κρίση

Τα νεύρα δεν προκαλούν αγενέστατες συμπεριφορές μόνο από Δημοσίους Υπαλλήλους προς πολίτες, αλλά και από επιχειρηματίες της περιοχής, ομού μετά των υπαλλήλων τους, προς πελάτες.

Έχουμε τις εξής κατηγορίες:
1) Τα αιώνια γαϊδούρια που ήταν έτσι και προ

Δημοτικοί Υπάλληλοι και Κρίση

Όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι αυτήν την περίοδο έχουν τα νεύρα τους, λόγω των μισθολογικών περικοπών. Υψηλόμισθοι και χαμηλόμισθοι.

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, τόσο στην Επικράτεια, όσο και στο Δήμο μας, Δημοτικοί Υπάλληλοι να συμπεριφέρονται απρεπώς σε πολίτες, με τη δικαιολογία των νεύρων που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...