Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η ανάκριση πριν την παρέλαση (μέρος 2ο)

Ας δούμε, λοιπόν, τι πραγματικά έγινε και με αυτό το θέμα. Ο Ξύδης έμαθε ότι η Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου είχε σκοπό να διαλύσει βιαίως τις παρελάσεις του Δήμου.

Αντί να καλέσει τη Λαϊκή Συνέλευση, όμως, κάλεσε τους άσχετους με τη συγκεκριμένη απειλή, δηλαδή τους διευθυντές, τους μαθητές και τους γονείς και ουσιαστικά τους μετέθεσε την ευθύνη. Έτσι μπράβο. Αντρίκιες μάχες.

Δηλαδή, έγινε πλήρως κατανοητό ότι αν γίνουν έκτροπα από οποιονδήποτε, θα φταίνε αυτοί που προειδοποιήθηκαν. Αυτοί αγχώθηκαν, η Λαϊκή Συνέλευση επέλεξε να μην πάρει αθώους στο λαιμό της και δεν άνοιξε μύτη. Άριστα για το Δήμαρχο. Μηδέν για τη δημοκρατία, το δικαίωμα

Η ανάκριση πριν την παρέλαση (μέρος 1ο)

Πόσο "γλυκιά", πόσο "πατρική", πόσο απαράδεκτη, πόσο tragic ήταν η ιδέα του Ξύδη να καλέσει στο γραφείο του διευθυντές σχολείων, εκπροσώπους μαθητών, αλλά και προέδρους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, δήθεν για να συζητήσουν για το ενδεχόμενο εκτροπών κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το τι θεωρεί ο καθένας ως συζήτηση. Οι υποδείξεις και το "τρίξιμο των δοντιών" δεν είναι ανταλλαγή απόψεων, ούτε επιθυμία ευθυγράμμισης με την κοινωνία. Οι δε μαθητές ζήτησαν να μην υπάρχει καθόλου εξέδρα επισήμων, ώστε να έχουν όλοι το μυαλό τους ήσυχο.

Εισακούστηκαν; Όχι. Τι νόημα, λοιπόν, είχαν αυτές

Το πάει το γράμμα (μέρος 2ο)


Παρακολουθήστε την Κούτρα να δίνει το ραβασάκι στον Αυγουρόπουλο. Βρε τα συνεταιράκια... Απίστευτα είναι.

Από αυτά εδώ, λόγω του Καραμανεομέτρου έχουν φτάσει να συναγελάζονται σαν παιδάκια του Δημοτικού, με ραβασάκια και γελάκια. Τα χρυσά μου.

Δεδομένου δε ότι η Αντιδήμαρχος δεν είναι δυνατόν να ζητάει ρουσφέτι από τον Αυγουρόπουλο, το πιο λογικό, λόγω του χαβαλέ που πέφτει, αλλά και τη χαρακτηριστική κίνηση του Αντιπροέδρου, σήμα κατατεθέν ότι κάποιον

Το πάει το γράμμα (μέρος 1ο)

Στη συνέχεια θα έχουμε ένα βίντεο όπου θα δούμε τον Ξύδη, κλασικά, να ξεχέζει τον Κεχρή, επειδή είχε το θράσος να έχει διαφορετική άποψη και να την εκφράσει.

Δεν θα σταθούμε στο στυλάκι του Δημάρχου, στις απαξιωτικές κινήσεις χεριών και προσώπου, αλλά ούτε στο γεγονός ότι είναι έτοιμος να ξεράσει μόνο και μόνο επειδή κάνει τη τιμή στο

Υπάρχει μόνο Παπάγος (μέρος 4ο)

O Τίγκας από τη στιγμή που αποφάσισε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με Χολαργιώτικες παρατάξεις, αλλά θα κατέβει μόνος του, αντελήφθη ότι δεν έχει κανένα νόημα η αντιπαράθεση με τον Ξύδη. Άλλωστε στους ίδιους ακριβώς ανθρώπους απευθύνονται και οι δύο,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...