Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 2ο)

Στις αρχές του 2010, Βραχιολίδης, Τίγκας και Καραμπίνας ήταν κολλητοί και ετοίμαζαν το δεύτερο για Δήμαρχο. Μετά τις προδοσίες και όσα ακολούθησαν ΚΑΙ αυτό το παρεάκι έσπασε. Σήμερα, ο Παρατηρητής, λόγω της Κρίσης, έχει κηρύξει πόλεμο, γενικώς, στη Νέα Δημοκρατία, βαράει στο γάμο του Καραγκιόζη και όποιον πάρει ο Χάρος.

Κατά την πάγια τακτική του Κλισιοσκοπίου, όπου φταίει ο κάθε Καραμπίνας είμαστε καταπέλτες. Όπου δεν φταίει, όμως, το λέμε και θα το λέμε, ασχέτως αν τον γουστάρουμε ή όχι. Για αυτό να επισημάνουμε ότι:

1) Δεν ευθύνεται ο Καραμπίνας, αν ο Αντρέας

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 1ο)

Επειδή έτοιμοι είναι πλέον όλοι να πουν ότι τώρα μας πληρώνει ο Καραμπίνας και ο Ξύδης, ας δούμε ποιος είναι ο συγκεκριμένος, μπας και αντιληφθούμε το νέο ήθος που εισάγει το Κλισιοσκόπιο σε ένα χώρο, από τον οποίο λερώνεσαι, όπου και αν τον ακουμπήσεις.

Στις τελευταίες εκλογές της Τοπικής ΝΔ Παπάγου, ο Κώστας Καραμπίνας ήταν ο εκλεκτός του Κώστα Τίγκα, στην προσπάθεια του Στρατηγού να κάνει κρέας τα μούτρα του Ξύδη και να δείξει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι στο χωριό. Πράγματι, ο Καραμπίνας σάρωσε χαρίζοντας τη νίκη στον Τίγκα, ο οποίος θεώρησε ότι ο νέος Πρόεδρος θα του έκανε όλα τα γούστα και στις τότε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...