Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 4ο)

5) Θες να το κάνεις έτσι, σώνει και καλά; ΟΚ δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας. Αλλά, ρε φίλε, ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! Έλεος!

Και ο Καίσαρας μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, αλλά τουλάχιστον αυτός δεν μας το έδινε και γραπτώς και στον Τύπο και στο

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 3ο)

3) Ένα ζήτημα που αφορά στην κατάργηση του ΙΚΑ δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων κανενός Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων, αλλά θα έπρεπε να απασχολεί το Γραφείο Δημάρχου, ως προς την στρατηγική και το Γραφείο Τύπου, αν υπήρχε, ως προς τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Βέβαια, οι σχέσεις της σημερινής Διοίκησης με τον Τύπο περισσότερο θυμίζουν Δημόσιες Σχέσεις, παρά σχέσεις ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Μια ματιά στα τιμολόγια που φτάνουν στο Δήμο κάθε 30 μέρες, στους ανθρώπους

Μένει το ΙΚΑ που φεύγει ή φεύγει το ΙΚΑ που μένει; (μέρος 2ο)

1) Δεν υπάρχει κανένα Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και ακόμη περισσότερο δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο πράγμα όταν Δήμαρχος είναι ο Ξύδης, ο οποίος δεν εμπιστεύεται κανέναν να γράψει και να δημοσιεύσει κείμενο εκ μέρους του ή κείμενο που να τον αφορά.

Άλλωστε, κατά τη γνώμη του, δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μπορεί να τον υποκαταστήσει ή ακόμη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...