Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 11ο)

Στη Διαφάνεια, οι Αποστολόπουλος, Τούτουζας δήλωσαν ΜΗΔΕΝ έσοδα, ΜΗΔΕΝ έξοδα, ενώ ο Παπαγεωργίου 645€ έσοδα και 644,20€ έξοδα..!

644,20€ δεν κάνουν ούτε οι τσίγκοι της εκτύπωσης για τέτοιο φυλλάδιο. Ευτυχώς, δεν ξεπέρασε το μπάτζετ και δεν εξέπεσε...

Μην ακούσουμε, τώρα, καμία χαζομάρα ότι δεν υπήρξαν φυλλάδιά τους, διότι τα έχουμε κρατημένα και υπάρχουν καμιά 80αριά χιλιάδες μάρτυρες που τα είδαν κατά δεκάδες χιλιάδες στα σπίτια, τα ταχυδρομικά κουτιά, τα αυτοκίνητά τους, στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τους κάδους κ.τ.λ. Ιδίως εκείνο του κυρ Πρόεδρα με τις πάνες στο Εκλογικό Κέντρο, ήταν όλα τα λεφτά.

Αφού, λοιπόν, δεν δήλωσαν έξοδα τα παιδιά,

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 10ο)

Διαβάζοντας δε, προσεκτικά, το συγκεκριμένο Νόμο και κοιτάζοντας στη Διαφάνεια, βγαίνουν και άλλα, εξαιρετικά συμπεράσματα, όπως το παρακάτω:

Άρθρο 3 παρ. 1, β: Απαγορεύεται να χρηματοδοτήσουν υποψηφίους οι ιδιοκτήτες περιοδικών εντύπων τοπικής κυκλοφορίας, αλλά και οι ιδιοκτήτες διαδικτυακών Μέσων.

Ξεκινάμε με το απλό. Οι τοπικοί εκδότες και ιδιοκτήτες διαδικτυακών Μέσων, δεν έχουν κόψει ποτέ παραστατικό σε πολιτικό πρόσωπο για διαφημιστική καταχώρηση. Και μην εμφανιστεί κανένα ετεροχρονισμένο κωλόχαρτο, διότι υπάρχουν από πίσω άλλοι 500 που δεν πήραν ποτέ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...