Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

O έρωτας στα χρόνια της χολέρας (μέρος 1ο)

Μόλις ανέλαβε ο Ξύδης, ο Καραμανέας ήταν κάθε μέρα στο Δημαρχείο, φροντίζοντας να ενημερώνει το Δήμαρχο για τα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων.

Με λίγα λόγια, ρουφιάνευε ποιος ψηφίζει τι, ποιος μένει πού, ποιος είχε φιλικές σχέσεις με ποιον, ποιος ήταν ανοιχτά με το Νικολάου, ποιος είναι ποιανού, ποιος είχε έρθει από ποιον, ποιος είχε σχέση με ποιον και ούτω καθεξής.

Δεδομένου ότι οι Χολαργιώτες της Νέας Πορείας ήταν παντελώς άσχετοι με το Δήμο, ό,τι πληροφορία ήθελε

Το πολιτικό δράμα του Πέτρου Καραμανέα (μέρος 5ο)

Για το γλείψιμο στον Πολύδωρα και τα αποτελέσματά του θα τα πούμε στη συνέχεια, αλλά το τρελό γέλιο έπεσε στην περίπτωση της Καλιοντζή.

Ο Πέτρος για πολύ καιρό είχε γίνει ο σωματοφύλακας, αλλά και ο σοφέρ της Ντίνας και των παιδιών της. Μπρίζωσε και στήριξε απίστευτα το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψηφία Δήμαρχος η συγκεκριμένη και περίμενε, αν μη τι άλλο, να φάει από την προεκλογική εκστρατεία.

Τελικά, η Καλιοντζή αποφάσισε να σχηματίσει εκείνον τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό του ενός

Το πολιτικό δράμα του Πέτρου Καραμανέα (μέρος 4ο)

Η Άννα έδινε απευθείας ανάθεση το εφημεριδάκι του ΚΑΠΗ στον Καραμανέα και αυτός της το ξεπλήρωσε ως εξής..:

Δανείστηκε μία Ferrari από ένα φίλο του και έκανε το σοφέρ των νεονύμφων στο γάμο της κόρης της Παπαναστασίου! Τι γέλιο τότε με τη Ferrari... Για ένα διάστημα ο "μεγαλοεκδότης" διέδιδε δεξιά και αριστερά ότι το αυτοκίνητο είναι δικό του. Προφανώς, μετά από δυο-τρεις μέρες το βαρέθηκε το σαράβαλο και επέστρεψε στο Ford του '80 που οδηγεί μέχρι σήμερα. Δεν τρέχει πολύ, φαίνεται και είναι πιο ασφαλές...

Μόλις  ανέλαβε ο Κεχρής το ΚΑΠΗ, οι απευθείας

Το πολιτικό δράμα του Πέτρου Καραμανέα (μέρος 3ο)

Προσοχή, δεν τα λέμε εμείς. Ο ίδιος ο Τούτουζας τα διαλαλάει, τώρα που τσακώθηκε -ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ- με τον Καραμανέα.

Η συμφωνία ήταν, ο μεν Πέτρος να λιβανίζει όλα τα πριονίσματα της καρέκλας του Νικολάου από το Τρίο Στούτζες, ενώ ο Δημητράκης φρόντιζε να ανοίγει τις κατατεθειμένες προσφορές των προμηθευτών, εγκαίρως, ώστε να ενημερώνει τον Πετράν και ο τελευταίος να καταθέτει εκ των υστέρων την καλύτερη προσφορά!

Αυτά για να μαθαίνει ο κόσμος ποιος είναι ο μεν που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...