Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Ευαγγελοπούλου και η διάλυση του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Κρέσνης (μέρος 2ο)

Εκεί στη Νέα Πορεία έχουν ξεφύγει τελείως. Αντιμετωπίζουν την κοινωνική πολιτική ανάλογα με το αν είναι οικονομικά συμφέρουσα ή όχι. Φυσικά, αυτό πρόκειται για ξεδιάντροπη ψεύτικη δικαιολογία, διότι ο κάθε σώφρων άνθρωπος γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ η κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να είναι κερδοφόρα. Αλλιώς θα λεγόταν επιχείρηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Διοίκηση τα έσοδα του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Κρέσνης δεν κάλυπταν τα έξοδα λειτουργίας του και για αυτό έπρεπε να κλείσει! Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο. Αύριο-μεθαύριο, αυτοί θα μας πουν ότι τα ανταποδοτικά τέλη δεν καλύπτουν τα έξοδα της

Η Ευαγγελοπούλου και η διάλυση του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Κρέσνης (μέρος 1ο)

Μία άλλη αποστολή που ανέλαβε να εκτελέσει η Ευαγγελοπούλου ήταν το κλείσιμο του Δημοτικού Γυμναστηρίου της Κρέσνης. Πραγματική κομάντο η συγκεκριμένη κυρία. Πες και κανά όχι στον Ξύδη, συ μεγάλη Χολαργιώτισσα... Τι φοβάσαι, μη σε στραβοκοιτάξει και πετρώσεις; Τι; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη; Ε, τότε, εντάξει, συνέχισε να καταστρέφεις ό,τι βρεις μπροστά σου.

"Πώς θα το κάνω, πώς θα το κάνω", σκέφτηκε η Ευαγγελοπούλου και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη τρελή μείωση του ενοικίου. Από €750 στα €350. Ενώ η εντολή του Υπουργείου ήταν στο 20% μείωση, αυτή ζήτησε κοντά

Η Ευαγγελοπούλου και η διάλυση της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Χολαργού

Δεν θα επεκταθούμε στα ιστορικά στοιχεία για να μην το κουράσουμε. Σε γενικές γραμμές, επί Σκούρτη κουμάντο στην Εθελοντική Δασοπροστασία έκανε ο Χριστοδουλόπουλος.

Επί Νικολάου και με υπεύθυνο Διοικητικό τον Πολύδωρα, μετά από πολλές φασαρίες και τσακωμούς, κουμάντο έκανε ο Χατζηεμμανουήλ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος πήρε τους δικούς του και πήγε στον Παπάγο.

Στη συνέχεια, η ΕΥΔΑΔΗΧ (Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Δήμου Χολαργού) γιγαντώθηκε. Απέκτησε εγκαταστάσεις, στολές, ηλεκτρονικό εξοπλισμό,

Η ώρα της Γης 2012: Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή

Στις 9-3-2011 απέστειλα επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποφασιστεί και φέτος η συμμετοχή του Δήμου μας στην «Ώρα της Γης 2012», η οποία θα πραγματοποιηθεί 31-3-2012.

Η «Ώρα της Γης» γεννήθηκε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν δύο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...