Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γίνεται, γίνεται... (μέρος 1ο)

Ας δούμε, τώρα, αν φτάνουν τα λεφτά, έστω για το χαβαλέ του πράγματος:

Το "Βοήθεια στο σπίτι" απαιτεί αυτοκίνητο. Ο Χολαργός είχε ένα παλιό που δεν αρκεί για τον Καλλικρατικό Δήμο. Άλλο όχημα να κάθεται δεν υπάρχει, άρα πρέπει να αγοραστεί και ένα για τον Παπάγο. Ό,τι και να πάρει, κάτω από €10.000 δεν θα του έρθει. Μένουν €40.000.

Το κάθε όχημα θέλει οδηγό, λάδια, ξύδια,

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 7ο)

Αυτά, λοιπόν, είναι τα φοβερά μέτρα. Και παρ' όλη την ασάφεια, την προχειρότητα και την ανεδαφικότητα, επειδή δεν είμαστε προκατειλημμένοι, προβληματιστήκαμε ότι το αφεντικό τρελάθηκε, τον έπιασαν οι καλοσύνες και έστω, έχει την πρόθεση να αρχίσει τα κιμπαριλίκια προς τους Δημότες του Παπάγου (και αν περισσέψει κανένα ξεροκόμματο, το πετάμε και στα κοπρόσκυλα του Χολαργού).

Ευτυχώς, ο Δήμαρχος είναι καλά και αυτό αποδεικνύεται από τη συνέχεια της

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 6ο)

-Συμμετοχή σε ευρωπαϊκά (το ευρωπαϊκά δεν γράφεται με κεφαλαίο παίδες-βύσματα) προγράμματα που αποσκοπούν σε παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και αλληλεγγύης).

Εδώ είμαστε.... Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε ότι τούτο δεν είναι καν εξαγγελία του αέρα, αλλά ευχολόγιο του κερατά. Αλήθεια, πώς φαντάζεται η Δημοτική Αρχή ότι είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που αποσκοπεί σε

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 5ο)

-Συνεργασία με τα κέντρα "Ψυχικής Υγείας" και "Αργώ", για παροχή ψυχολογικής και ψυχιατρικής συνδρομής (α, να και κάτι που δεν θα κοστίσει στο Δήμο, άρα μπορεί και να υλοποιηθεί. Ένα λεπτό... ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ; Κούνια που σας κούναγε, αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε στην κατακλείδα των αναρτήσεων, όπου βρίσκεται και το απύθμενο γέλιο...).

-Συνεργασία με τους ενοριακούς Ναούς (το

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 4ο)

-Έκδοση της εκπτωτικής κάρτας του Δημότη (εδώ και αν έχει γέλιο. Πρώτον, πρόκειται για το πιο αποτυχημένο project όλων των εποχών. Όταν βλέπεις, ότι ο μόνος που νομίζει ότι πέτυχε είναι ο Κουγιουμτζόπουλος, καταλαβαίνεις πολλά. Αυτός έχει τόση σχέση με την αγορά, που καλλιεργεί ραπανάκια στον κήπο του για να μην πηγαίνει ούτε στο μανάβη της γειτονιάς...).

Δεύτερον, υποτίθεται ότι η Κάρτα, έστω και σε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...