Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 43ο)

Και επειδή το Κλισιοσκόπιο λέει μόνον ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν συκοφαντεί κανέναν, ιδού και το σχετικό Δημόσιο Έγγραφο, να το κάνετε κορνίζα, μαζί με τα άλλα που θα του βγάλουμε σε λίγο στη φόρα, ώστε να θυμάστε ποιος είναι ο Γυφτοδήμος, κάθε φορά που θα σας κάνει πλύση εγκεφάλου για το Μνημόνιο και το Δημόσιο και κυρίως, κάθε φορά που θα προσπαθεί να σας επηρεάσει σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από εκεί και πέρα, έχει και αυτός μούτρα να μιλάει σήμερα για το Νικολάου, όταν επί της Διοίκησής του έβρισκε νόμιμους διαγωνισμούς για να συμμετάσχει στα ίσια, κανένας δεν του έμπαινε εμπόδιο, πήρε τα εργάκια του, πήρε και τα φραγκάκια του και τάισε την οικογένειά του. Άσε να μιλήσει κανένας άλλος, ρε φίλε.

Αντίθετα, ένα διαγωνισμό που κέρδισε επί Ξύδη, του τον ακύρωσε-μπλόκαρε η

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 42ο)

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά ότι σχεδόν το σύνολο των συμβασιούχων των Δήμων, τουλάχιστον κατά την τετραετία 2006-2010, δεν επιβάρυναν σοβαρά και δυσβάσταχτα τους Δήμους, αλλά επρόκειτο για κονδύλια που προέκυπταν από συγχρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κεντρικής Διοίκησης (Υπουργεία Εργασίας, Οικονομικών, Ανάπτυξης κ.τ.λ.). Και μιλάμε τόσο για τους εντός, όσο και για τους εκτός ΑΣΕΠ. Αν δεν το γνωρίζει ούτε αυτό, ισχύουν και εδώ τα παραπάνω α), β), γ) και δ).

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι γνωρίζει και αυτό το γνωρίζει σίγουρα (τι διάολο, δεν διάβασε ούτε την Απόφαση που τον αφορούσε;) ότι η προσωρινή και οριστική
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...