Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά δωρεών και χορηγιών (μέρος 1ο)

Κάποτε, κάτι τεύχη σαν και αυτό, περνούσαν αέρα πατέρα και δημιουργούσαν εντυπώσεις, ενώ ο εκδότης έμενε στο απυρόβλητο. Ουδείς καταλάβαινε γιατί γραφόταν το κάθε τι και η γενική αίσθηση ήταν "για να το λένε όλοι, έτσι θα είναι". Παλιά στο Τέξας!

Το τεύχος 477 της "30 Μέρες" αποτελεί ξανά ένα μνημείο ΨΕΥΔΟΥΣ, διαπλοκής και εξυπηρέτησης οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Με μια γρήγορη ανάγνωση απομονώσαμε λίγα από τα "διαμάντια" που περιέχει και θα τα παρουσιάζουμε.

Πρώτα-πρώτα, η συγκεκριμένη έκδοση θα μπορούσε να

Πόσο χρειαζόμαστε το οικόπεδο για την κατασκευή του ΚΑΠΗ Παπάγου; (μέρος 8ο)

Ο κος Π.Σ., λοιπόν, στις 19 Απριλίου του 2012, ήθελε να του γράψουν μία απλή συνταγή. Προσοχή, ο άνθρωπος ήθελε συνταγογράφηση, όχι εξέταση. Ως Χολαργιώτης, μαύρη η ώρα και η στιγμή, πήγε στα μοναδικά Δημοτικά Πολυϊατρεία που απέμειναν στο Χολαργό, καθώς τα υπόλοιπα φρόντισε ο Δήμαρχός μας να μας τα κλείσει για να φτιάξει τον Παπάγο. Κάποτε, τότε που ο Χολαργός ήταν... κατεστραμμένος, καταχρεωμένος και είχε υποθηκευτεί το μέλλον των επόμενων... 15 γενεών, ο συμπολίτης μας θα είχε πάρει τη συνταγή του επί τόπου και θα είχε πάει στην ευχή της Παναγίας. Τώρα, προς μεγάλη του έκπληξη τού είπαν ότι, λόγω φόρτου εργασίας, πρέπει να κλείσει ραντεβού για
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...