Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο ΔΟΠΑΠ και ο Δήμος δεν είναι επιχειρήσεις (μέρος 3ο)

3) Και αφού με 10 μύρια υποχρεώσεις, σήμερα έχουν 3,5 μύρια υπόλοιπο, ποτς ξαναγένεν αυτό και έδιωξαν όλους τους συμβασιούχους, έκλεισαν τα δημοτικά ιατρεία και τα γυμναστήρια, αύξησαν όλες τις εισφορές, ισοπέδωσαν την κοινωνική πολιτική και εξαφάνισαν κάθε είδους παροχής; Άρα ή λένε ψέμματα ή δεν γουστάρουν τους ανθρώπους; Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη εξήγηση.

4) Γιατί αυξήθηκαν 300% τα τροφεία στους

Ο ΔΟΠΑΠ και ο Δήμος δεν είναι επιχειρήσεις (μέρος 2ο)

Προσφάτως ο Ξύδης βγήκε να μας πει ότι έχει υπόλοιπο διαχειριστικής χρήσης €3.500.000! Δεν ντρέπεται λίγο, μωρέ.

Άρα κανένας Χολαργός δεν ήταν χρεοκοπημένος. Μη μας πει ότι το υπόλοιπο προέκυψε από τα δημοτικά τέλη του Παπάγου, όπου κατοικούν οι τρεις και ο κούκος και δεν έχει καταστήματα...

Άρα, οι όποιες υποχρεώσεις του Χολαργού δεν

Ο ΔΟΠΑΠ και ο Δήμος δεν είναι επιχειρήσεις (μέρος 1ο)

Ο ΔΟΠΑΠ δεν είναι επιχείρηση, αλλά ούτε και ο Δήμος. Η έννοια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι απολύτως ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ. Μαζεύει τα χρήματα από τους πολίτες και μόνη της έγνοια είναι να τα επιστρέψει σε αυτούς με διάφορες παροχές. Σήμερα! Ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο.

Ο Δήμος δεν έχει παιδιά να σπουδάσει, ούτε να τους δώσει προίκα, ούτε να τους ανοίξει μαγαζί,
ούτε να εξασφαλίσει τα γεράματά του. Το πώς

Και οι σαχλαμάρες δεν έχουν τελειωμό

Τελειωμό δεν έχουν οι μαλ... αηδίες που ειπώθηκαν σε αυτήν τη στημένη "συνέντευξη Τύπου". Όσο και αν θέλουμε να προχωρήσουμε παρακάτω, δεν μπορούμε αν δεν εκθέσουμε τα πάντα. Άλλωστε, το έχουμε υποσχεθεί. Κάθε λέξη, κάθε ανάσα όσων μας κοροϊδεύουν θα διυλίζεται, μέχρι τελικής πτώσεως.

Μόλις η Ευαγγελοπούλου πέταξε τα περί

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πόσο ψέμα θα αντέξουμε ακόμη;


ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αριθ. Πρωτ.: 8666
Συνεδρίαση: 6η
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 26/04/2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα: Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...