Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Πιο "νέο", πεθαίνεις... (μέρος 7ο)

Τις τελευταίες 3 μέρες, στα τηλέφωνα, δια ζώσης, σε άλλες εκδηλώσεις, στο facebook και στα ηλεκτρονικά Μέσα της πόλης, γίνεται της μουρλής ανάμεσα στα στελέχη του Αποστολόπουλου από τη μία και όλους τους άλλους από την άλλη που θέλουν να κάνουν εκλογές επί ίσοις όροις, χωρίς να τους πιάνει κανείς κορόιδα.

Το αξιοπερίεργο της όλης φάσης είναι ότι δεν έχουμε δει ούτε ένα συγνώμη από την πλευρά όσων έστησαν τη μαϊμουδιά, αλλά προσπαθούν με... "επιχειρήματα" να πείσουν τους πάντες ότι έπραξαν σωστά!

Πας που πας να την κάνεις τη λαμογιά. Σε πιάνουν. Ας φρόντιζες να μην σε πιάσουν. Και μετά

Πιο "νέο", πεθαίνεις... (μέρος 6ο)

Για να γίνει ακόμη πιο κατανοητός ο πολιτικός "πολιτισμός", δεν εκλήθησαν όχι μόνο οι αντίπαλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, στελέχη και σύμβουλοι, αλλά ούτε καν ο Ξύδης που έχει ανακοινώσει ότι δεν ξανακατεβαίνει!

Ο Ξύδης, αντιδρώντας, έστειλε την κα Ρετσινιά να τους χέσει επί τόπου, ενώ λίγο αργότερα πέρασε ο Νικολάου που τους είπε ότι είναι απαράδεκτοι και ότι με τέτοιες λαμογιές εκλογές δεν κερδίζονται.

Ο δε Αποστολόπουλος, αφού τον έπιασαν στα πράσα, όχι μόνο δεν έσκυψε το κεφάλι από ντροπή, αλλά αντεπιτέθηκε προσβάλλοντας τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού, στον οποίο οφείλει και την όποια θλιβερή αυτοδιοικητική του ύπαρξη.

Μετά κλαψούριζε ότι ο Νικολάου του απάντησε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...