Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 12ο)


Συμπέρασμα, το 61,79% των αναγνωστών του Μάκη, την πατάει και μπαίνει πλέον στο blog του μόνο από τις τσόντες και τις αναρτήσεις του makeleio.gr!

Το δε υπόλοιπο 38,21% πάει κατευθείαν στην πηγή του Παρατηρητή για να δει την τσόντα του, διότι πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι, όπως αποδεικνύεται και από τα δημοφιλέστερα θέματά του, σύμφωνα με τη μηχανή που υπάρχει μέσα στο ίδιο του το blog!

Στη δε ερώτηση "πού πηγαίνουν οι χρήστες αμέσως μόλις φύγουν από τον

Όλη η αλήθεια για το blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή (μέρος 11ο)

Θα πει τώρα κάποιος: "κατανοητό το κολπάκι, αλλά πώς είστε τόσο σίγουροι ότι τελικά δούλεψε αυτό το σχέδιο του Βραχιολίδη και η άνοδός του δεν είναι αποτέλεσμα άλλων παραγόντων;".

Το Κλισιοσκόπιο δεν γράφει τίποτα αν δεν το έχει ελέγξει, αν δεν είναι 100% σίγουρο και αν δεν έχει τις αντίστοιχες αποδείξεις, τόσο λόγω φιλοσοφίας, όσο και για το φόβο των Ιουδαίων, καθώς ένας σκασμός λαμόγιων και διαπλεκόμενων μας περιμένει στη γωνία για να μας σύρει στη Δικαιοσύνη. Και εκεί θα πρέπει να αποδείξουν όλοι πού είναι το ψέμα ή η συκοφαντία, απέναντι στους δεκάδες μάρτυρες και στα ατράνταχτα επιχειρήματά μας... Καλή τύχη...

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη σελίδα του Alexa, η οποία αναφέρεται στο blog τού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...