Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεχίστε να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι και μετά να κλαίτε για την Κρίση (μέρος 4ο)

Φυσικά, για αυτά τα ξεφτιλίκια πρώτη και καλύτερη αιτία είναι η ατέρμονη βλακεία στον εγκέφαλο συγκεκριμένων Παπαγιωτών. Προφανώς, οι συγκεκριμένοι έχουν παραιτηθεί από τη ζωή, δεν ενδιαφέρονται για καμία πρόοδο και εμπιστεύονται ό,τι πιο ψόφιο και άχρηστο υπάρχει γύρω τους. Ας μας εξηγήσει, όμως, κάποιος, με ποια λογική οι Χολαργιώτες επέλεξαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους στη Διοίκηση της πόλης τους.

Τέλος, ακόμη και αν διαφωνούμε με την επιλογή συνταξιούχων και δημοσίων υπαλλήλων σε οποιαδήποτε Διοικητική θέση, αντιλαμβανόμαστε το

Συνεχίστε να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι και μετά να κλαίτε για την Κρίση (μέρος 3ο)

Συνακόλουθα, έτσι και κατέβει καμία αμόρφωτη γριά 500 χρονών που μάλιστα μας κοροϊδεύει με προπολεμική φωτογραφία, τρέχουμε όλοι σαν ηλίθιοι να την ψηφίσουμε, διότι είναι λέει χήρα Στρατηγού ή διότι λυμαίνεται 50 χρόνια την Εκκλησία. Τέτοια πτηνά υπάρχουν και στις δύο περιοχές.

Η εικονιζόμενη +50 χρόνια, στις δημοτικές εκλογές του 2010, έλαβε 871 σταυρούς, ΠΟΣΟΥΣ; Οκτακόσιες εβδομήκοντα και μία ψήφους, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του Ξύδη και την 4η μεταξύ των περίπου 450

Συνεχίστε να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι και μετά να κλαίτε για την Κρίση (μέρος 2ο)

Κάποια στιγμή στην περιοχή, είχαμε και υποψήφιο που τον ψήφιζαν, διότι νόμιζαν ότι είναι ο πατέρας του! Ο τυπάς φρόντιζε να λέει ψέμματα για το επάγγελμά του, ώστε να εναρμονίζεται με εκείνο του πατρός και όταν σκούραιναν τα πράγματα, αλλάζαμε κουβέντα για να μην αποκαλυφθεί ο εμπαιγμός.

Να μην ξεχάσουμε τον αδελφό του Πολύδωρα, Αντώνη, τον οποίο ψηφίζαμε μέχρι τα 80τόσα του, τον είχαμε μόνιμο Αντιδήμαρχο, τον ταΐζαμε και τον αφήσαμε να διαμορφώσει και αποτέλεσμα στις τελευταίες εκλογές.

Επίσης, όλα τα Μέσα και όλοι οι εμπλεκόμενοι της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...