Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 14ο)

Η θέση του site του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, αποδεικνύει το χάλι των υπολοίπων.

Το Μέσο μιας ενορίας, η οποία απευθύνεται όπως είναι λογικό σε μεγαλύτερες ηλικίες που δεν έχουν επαφή με την τεχνολογία, όχι μόνο βρίσκεται σταθερά στην 8η θέση, αλλά συχνά-πυκνά χτυπάει στα ίσια μέχρι και την 5η.

Φυσικά, το site της Φανερωμένης έχει καταπιεί όλα τα άλλα ηλεκτρονικά Μέσα της περιοχής και ιδού το περίεργον του πράγματος.

Καλά να περνάει τα αθλητικά, πολιτιστικά, κοινωνικά κ.τ.λ., αλλά να μην υπάρχουν καν στο χάρτη ναυ-αρχίδες όπως τα δύο(!) Μέσα τού Εν Δράσει τού Κουγιουμτζόπουλου, τα διάφορα site της Αριστεράς,

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 13ο)

"Ο Κόσμος Γύρω Μας", τώρα, ενώ ως δουλειά, εμφάνιση και προσπάθεια δεν είναι καθόλου κακό project, ακριβώς επειδή ανήκει στην Παρίση και είναι δεμένο στο άρμα του Ξύδη, απολαμβάνει και της αντίστοιχης απαξίωσης.

Περιέχει και το σχετικό λιβάνισμα για τη Δημοτική Αρχή, οπότε όποιος μπει μία φορά δεν ξαναμπαίνει, είτε γιατί δεν γουστάρει να μαθαίνει τα νέα των αποτυχημένων, είτε γιατί του γυρίζουν τα άντερα ανάποδα, είτε γιατί θυμάται ότι τον κορόιδεψαν και ψήφισε Ξύδη και θέλει να βαρέσει το κεφάλι του στον τοίχο.

Συμπέρασμα: Όσοι έχουν συνδεθεί εμμέσως ή αμέσως με τον Ξύδη, ακόμη και όσοι προσπαθούν να πείσουν-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...