Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Παραίτηση Τούτουζα, σενάριο 4ο: Επανάσταση λαέ.

Οι Δήμοι υποχρεούνται να απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών και φορέων, εντός 30 ή 50 ημερών, ανάλογα το όργανο και σε καμία περίπτωση σε περισσότερες από 60 ημέρες.

Αυτά, βέβαια, ισχύουν μόνο για την υπόλοιπη χώρα και όχι για τον Παπάγο, όπου απαντήσεις δεν δίνονται ούτε σε 3 και 4 μήνες, διότι "αν θες, να πας να διαμαρτυρηθείς στην Περιφέρεια", όπου θα φας άλλους δύο μήνες στην καλύτερη των περιπτώσεων και σίγουρα θα βαρεθείς και να τρέχεις, αλλά και να περιμένεις".

Μέχρι τώρα, όλοι έκαναν το κορόιδο και ήταν άπαντες πολύ χαρούμενοι. Μέχρι που ο Τούτουζας, διαχειριζόμενος

Παραίτηση Τούτουζα, σενάριο 3ο: Αλλιώς με τα 'παν, μάνα μου

Ο Τούτουζας είχε φάει την προεκλογική παπάτζα Ξύδη "εγώ θα στηριχθώ στους νέους". Πολύ γρήγορα, οι νέοι αντελήφθησαν ότι δεν επιτρέπεται ούτε να ανασάνουν χωρίς την άδεια του Δημάρχου και άρχισαν να αναπολούν τις μέρες που αλώνιζαν στους Ενεργούς Δημότες και να διατηρούν μαύρα ταμεία, χωρίς να επιτρέπεται να τους ελέγξει και να τους πει κουβέντα κανείς.

Παράλληλα, διεπίστωσαν ότι δεν τους περνάει ουδέν ρουσφέτι, εκτός Παπάγου. Όταν έχεις εκλεγεί με τις ψήφους τόσων συμβασιούχων που σε περιμένουν ως Μεσία

Παραίτηση Τούτουζα, σενάριο 2ο: ΔΑΟΧ

Ο Ξύδης στήριξε όλη του την προεκλογική εκστρατεία στα χρέη και τη διαφθορά του Νικολάου.

Βασικό του όπλο ήταν οι μεταγραφές (κατ' άλλους προδοσίες) στελεχών των Ενεργών Δημοτών με αιχμή του δόρατος τον Τούτουζα.

Ένα χρόνο μετά, ο Ξύδης δεν έχει ανακαλύψει ούτε ένα σκάνδαλο. Τα χρέη τού βγήκαν 18 εκατομμύρια λιγότερα, η προσπάθεια κατασκευής σκανδάλου, μέσω της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...