Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καμία διαπίστωση διαφθοράς στον πρώην Δήμο Χολαργού! (μέρος 4ο)

Επιπρόσθετα, ο Ξύδης απάντησε στον Αυγουρόπουλο ότι άλλο ένα σημείο που δεν του άρεσε στην προηγούμενη Διοίκηση ήταν τα χρήματα που έδινε για να συντηρεί την περίφημη ομάδα Πολιτικής Προστασίας. Όχι με τη λογική ότι ήταν πολλά τα €4.000 που κόστιζε, το μήνα, αλλά διότι θεωρούσε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν... υπήρχε!

Το αν υπήρχε ή όχι η Ομάδα Πολιτικής

Καμία διαπίστωση διαφθοράς στον πρώην Δήμο Χολαργού! (μέρος 3ο)

Ο Δήμαρχος, μεγάλος διπλωμάτης, απάντησε ότι ο ίδιος ουδέποτε κατηγόρησε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Χολαργού για κακοδιαχείριση, αλλά ότι απλά διαφωνούσε με την επιλογή της να επιβραβεύει τους εργαζομένους της, Δημοτικούς Υπαλλήλους, με τις νόμιμες υπερωρίες και τα νόμιμα νυχτερινά επιδόματα στη μισθοδοσία τους.

Δικαίωμά του να διαφωνεί με ό,τι θέλει, όπως

Καμία διαπίστωση διαφθοράς στον πρώην Δήμο Χολαργού! (μέρος 2ο)

Όταν περνάνε σχεδόν δύο χρόνια και δεν έχει στοιχειοθετηθεί ούτε το παραμικρό, αρχίζεις να έρχεσαι σιγά-σιγά στα συγκαλά σου και βγαίνεις στην αντεπίθεση. Αυτό ακριβώς έπαθε ο Σύμβουλος των Ενεργών Δημοτών, κος Αυγουρόπουλος.

Ευρισκόμενος στη συζήτηση του Απολογισμού και διαπιστώνοντας ότι η νυν Διοίκηση δεν έχει να καταλογίσει τίποτα μεμπτό στην

Καμία διαπίστωση διαφθοράς στον πρώην Δήμο Χολαργού! (μέρος 1ο)

Όταν σε κατηγορούν εν χορώ για κλέφτη και απατεώνα, επί 10 και πλέον χρόνια, κάποια στιγμή κοντεύεις να το πιστέψεις και ο ίδιος. Δεν μπορεί, λες, κάτι θα έχω κάνει.

Όσο η δική σου παράταξη βρισκόταν στην εξουσία, έλεγαν όλοι ότι κάλυπτες τις λαμογιές σου εκ των έσω και παρουσιαζόσουν αθώα περιστερά. Στο τέλος, κόντεψες και εσύ να το πιστέψεις.

Όταν, όμως, έχασες τις εκλογές από ανθρώπους
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...