Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

H... "Εντιμότητα". Οι απαντήσεις της Διοίκησης (μέρος 8ο)

Αν το ερώτημα προς τη Διοίκηση συμφέρει, τηρείται το περιθώριο των 50 ημερών και απαντά μέχρι και ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος παριστάνει ΚΑΙ το... γραφείο Τύπου. Άλλωστε, πλην του Παπάγου δεν έχει και με τίποτε άλλο να ασχοληθεί όλη μέρα και μεταξύ μας, ο Παπάγος δεν απαιτεί και καμιά φοβερή ενασχόληση.

Αν το ερώτημα τσούζει, δεν παίρνεις απάντηση ούτε τη Δευτέρα Παρουσία. Τράβα σου λέει να δικαιωθείς στο Συνήγορο του Πολίτη ή στην Περιφέρεια, όπου υπάρχουν άλλες, μεγαλύτερες, προθεσμίες και καλά κρασά.

Επειδή δε αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συντονισμένη Αντιπολίτευση κατά του Ξύδη, ουδείς

H... "Εντιμότητα". Οι απαντήσεις της Διοίκησης (μέρος 7ο)

Πάμε στο σήμερα. Ένας από τους λόγους που ο Ξύδης παραίτησε τον Τούτουζα, ήταν το μέγα "αμάρτημά" του να δώσει, απαντήσεις, φακέλους και έγγραφα στον πρώην υποψήφιο Δήμαρχο του ΚΚΕ, κο Δημήτρη Λαζαρίδη. Να σημειωθεί και εδώ ότι ο Ξύδης βγήκε κατά τι λόγω της προδοσίας Τούτουζα και λοιπών προδοτών, αλλά κυρίως από τις ψήφους της Κεντροαριστεράς. Με τις υγείες σας.

Προσοχή, ο Τούτουζας δεν σκοτώθηκε και να εξυπηρετήσει το Λαζαρίδη. Τα ερωτήματα είχαν κατατεθεί στο Δήμο 7 (!) μήνες πριν, αλλά απαγορευόταν να δοθούν απαντήσεις. Γεια σου, πρώην Αντιδήμαρχε ΗΡΩΑ...

Αυτός είναι λίγο ή πολύ ο τρόπος με τον οποίο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...