Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πόσο χρειαζόμαστε το οικόπεδο για την κατασκευή του ΚΑΠΗ Παπάγου; (μέρος 5ο)

Επιπρόσθετα, δεν είναι δυνατόν να λες ότι δεν σου περισσεύουν €170 για το σκάμμα του Χολαργού, αλλά να έχεις €4.000.000 για τον Παπάγο. Ας κάνουμε μερικούς υπολογισμούς:

Με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτά τα Δημοτικά Ιατρεία του Άνω Χολαργού για τα επόμενα 500 χρόνια. Με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτό το Γυμναστήριο της Κρέσνης για τα επόμενα 666 χρόνια (σατανικό!). Με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτό το δεύτερο ΚΕΠ στο Χολαργό, τουλάχιστον για τα επόμενα 600 χρόνια.

Παράλληλα, ο Παπάγος με ένα 500άρικο θα

Πόσο χρειαζόμαστε το οικόπεδο για την κατασκευή του ΚΑΠΗ Παπάγου; (μέρος 4ο)

5) Γιατί έπρεπε να κλείσει το Δημοτικό Γυμναστήριο της Κρέσνης για €10.000, το χρόνο; Γιατί έπρεπε να αυξηθούν 300%, όλα τα τροφεία και οι συμμετοχές του πολίτη στην κοινωνική πολιτική του Χολαργού και μάλιστα, εν μέσω Κρίσης; Γιατί έπρεπε να μειωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου προς τους Χολαργιώτες, ώστε να μειωθούν τα έξοδα του Δήμου; Γιατί; Για να μπορέσει ο Παπάγος με τα λεφτά μας να αποκτήσει ΚΑΠΗ και Πολυϊατρεία; Και γιατί δεν μιλάει κανένας Χολαργιώτης συνεργάτης του Ξύδη; Επειδή είναι προδότης, μας κορόιδεψε, τρώει και θέλει να φάει και το 2013; Και γιατί εμάς αυτό να μας ενδιαφέρει;

6) Οι Παπαγιώτες ψήφισαν με 82% έναν άνθρωπο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...