Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τι ορίζει ο Νόμος για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις

Για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις που προϋπήρχαν του Καλλικράτη, ο Νόμος είναι σαφέστατος. Ορίζονται Ορκωτοί Λογιστές και Εκκαθαριστές, οι οποίοι κάνουν τον έλεγχο των οικονομικών της Επιχείρησης και βγάζουν το πόρισμά τους. Έπειτα, αν υπάρχει ζημία, το ποσό καλύπτεται από το νέο Δήμο. Αν υπάρχει κέρδος, το ποσό περνά στα χέρια του νέου Δήμου. Μετά η Επιχείρηση κλείνει. Τέλος. Bye. Fine!

Αν προκύψουν ποινικές, αστικές ή διοικητικές

Όταν σε παίρνει η κάτω βόλτα

Όπως φαίνεται, μετά την πρώτη προδοσία, δεν υπάρχει σταματημός. Λόγω κεκτημένης ταχύτητας, στο τέλος, καταφέρνεις να προδώσεις μέχρι και τον εαυτό σου.

Μετά τους Ενεργούς Δημότες, τα παλαιά στελέχη του πατέρα του, το Νικολάου που τον έκανε άνθρωπο, τους προσωπικούς του φίλους, με τους

Γιατί τα κάνει αυτά ο Αποστολόπουλος

Γνωρίζει ότι ούτε υπάρχει, αλλά ούτε θα προκύψει κάτι μεμπτό, άρα δεν κινδυνεύει να βρει κανένα μπελά στο δικαστήριο ούτε αυτός, αλλά ούτε τα συγκατηγορούμενά του μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΔΕΧ.

Συνεπώς, βγαίνει και κράζει στις ξεπουλημένες εφημερίδες, διότι γνωρίζει ότι δεν θα υπάρξει

Το καραγκιοζιλίκι του αιώνα, στη συνέντευξη τύπου για την ΑΔΕΧ (μέρος 3ο)

Αμ το άλλο; Βγήκε ο Αποστολόπουλος, εκ του ασφαλούς, ως συνήθως, πίσω από τις πλάτες άλλων, να μας πει ότι στην ΑΔΕΧ έκλεβαν, προσπαθώντας να γλείψει το σημερινό μέντορά του, Ξύδη, μπας και πάρει το δαχτυλίδι από αυτόν, διότι ο προηγούμενος δεν του "έκατσε".

Μεθαύριο, στο δικαστήριο όπου είναι

Το καραγκιοζιλίκι του αιώνα, στη συνέντευξη τύπου για την ΑΔΕΧ (μέρος 2ο)

Δηλαδή, τι θέλει να μας πει ο κύριος Αποστολόπουλος; Επειδή έφυγε από το Νικολάου ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2010, διότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού δεν αποσύρθηκε και δεν του έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής, ότι ξαφνικά δεν έχει καμία σχέση με την τετραετία 2007-2010;

Τι έκανε ο Αποστολόπουλος δύο χρόνια

Το καραγκιοζιλίκι του αιώνα, στη συνέντευξη τύπου για την ΑΔΕΧ (μέρος 1ο)

Αυτό το αίσχος κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει και φυσικά, αναφερόμαστε στο μεγαλύτερο ανακόλουθο που συνέβη ποτέ στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Βγαίνει ο Ξύδης να δώσει συνέντευξη τύπου για την ΑΔΕΧ και καλά κάνει, διότι αυτή είναι η δουλειά του: Να προσπαθήσει να μας πείσει ότι δεν μας

Οι ισολογισμοί και οι απολογισμοί του Δήμου Χολαργού (μέρος 2ο)

Αποδείχθηκε, λοιπόν, περίτρανα ότι ο Νικολάου δεν έκανε το λογιστικό του homework από ανυπέρβλητη βλακεία, μην πούμε τίποτα χειρότερο, καθώς ο παλίκαρος δεν είχε τίποτα να κρύψει.

Το ίδιο συνέβη και στην ΑΔΕΧ. Θα μας πουν, τώρα, ότι ο Νικολάου δεν ασχολείτο με την
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...