Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 5ο)

Εκεί πάνω, έσκασε και το καλύτερο για το Νικολάου. Αφού ψάχτηκαν τα πάντα επί 1,5 χρόνο, ουδέν μεμπτόν ευρέθη σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου. Τα δάνεια αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ λιγότερα και ότι καλώς ελήφθησαν, ενώ πλέον ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, περπατάει στο δρόμο με κάτι ...φρύδια ΝΑΑΑ, ρωτώντας τους πάντες: "Πείτε μου πού έκλεψα έστω και ένα €"!

Για δε τους ισολογισμούς και τους απολογισμούς που κάποιοι μας είχαν πρήξει τόσα χρόνια, η απάντηση δόθηκε. Οι παραπάνω αποτελούν εργαλεία διοίκησης, όχι μέσα απόδειξης λαμογιάς. Το ότι κάποιοι δεν είχαν γίνει, δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι κάτι κρυβόταν από πίσω. Αυτό αποδείχτηκε όταν η νέα Διοίκηση κατήρτησε και έφερε προς ψήφιση

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 4ο)

Στις αρχές του 2012, η Νέα Πορεία άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια διάλυσης. Αρχικά, χωρίστηκαν σε δύο πλευρές, βάσει Καραμανεομέτρου. Όσοι έβριζε η Φωνή του Δημότη, εναντίον όσων έγλειφε.

Μετά είχαμε το Χολαργιώτες κατά Παπαγιωτών. Το Τουτουζαϊκοί κατά Ξυδικών, το Τσικρικώνη κατά Ευαγγελοπούλου, το Νέοι κατά Παλαιών, το Νομικό να πηγαίνει ατύπως στον Κεχρή, το Δασκαλόπουλο να έχει τσακωθεί με όλους, ώστε πολύ λογικά φτάσαμε στο σημερινό ξεμάλλιασμα, όπου πλέον οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πλακώνονται μέχρι και με τους δικούς τους Τοπικούς Συμβούλους.

Παράλληλα, είχαμε τη μεταστροφή του Τύπου. Αφού δεν έφαγαν όσο περίμεναν, αφού ο Μάκης δεν έγινε

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 3ο)

Στη συνέχεια και αφού απέτυχε το πραξικόπημα εντός Ενεργών Δημοτών, κυρίως εξαιτίας της παρέμβασης Αναγνωστόπουλου, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο για το Νικολάου.

Πρώτα-πρώτα, ο Ξύδης εκπαραθύρωσε τον Τούτουζα, αποδεικνύοντας ότι τα δήθεν καταπληκτικά στελέχη που είχε πάρει από το Νικολάου και του έδωσαν τη νίκη, στην πραγματικότητα ήταν μπαρμπούτσαλα.

Στη συνέχεια, οι μεγάλες και επαναλαμβανόμενες γκάφες της Ευαγγελοπούλου, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία του Αποστολόπουλου απέδειξε ότι η Νέα Πορεία είχε απλά απαλλάξει τους Ενεργούς Δημότες από όλους τους άχρηστους που δημιουργούσαν μόνο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...