Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 6ο)

Μας δικαιολογηθήκατε ότι γράφετε για τον Παπαγεωργίου διότι μόνο αυτός κινείται ηλεκτρονικά. ΨΕΜΑΤΑ και ξέρετε πόσο τα μισούμε. Πολύ περισσότερο από τον Άκη κινούνται άνθρωποι με τους οποίους μπορεί να μη συμφωνούμε απόλυτα, αλλά το σωστό να λέγεται:

Ο Κεχρής, ο Τίγκας, ο Οικονόμου, ο Αυγουρόπουλος, ο Κουκής, o Γυφτοδήμος και

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 5ο)

Είπαμε, η κατάσταση στην περιοχή και όσοι μας διοικούν είναι για πολλές κλοτσιές, αλλά δεν έχουμε φτάσει και σε αυτό το σημείο κατάντιας που μας παρουσιάζετε στο blog σας...

Μέχρι και οι... Αυστραλοί έχουν πάρει είδηση Χάρη-Άκη και το παιχνιδάκι τους Doctor Jekyll-Mister Hyde, πλην του holargos.blogspot.gr, το οποίο... εντυπωσιάζεται, κιόλας, από το καραγκιοζιλίκι του αιώνα. Ούτε ηλίθιοι είστε,

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 4ο)

Έχετε δει, άλλωστε, το Κλισιοσκόπιο να γράφει κατά του Παπαγεωργίου; Και τώρα που θα τον αναλάβουμε, υπέρ του θα είναι τα κείμενα. Αρκεί να ξέρει ελληνικά για να καταλάβει ότι όταν ο Χάρης ανοίγει το βόθρο του και χτυπά αδιακρίτως με ψέματα και συκοφαντίες, θα επιστρέψουν πάνω του πολλοί τόνοι σκατά και θα πάρει η μπάλα και τους υπαλλήλους του.

Είναι πάντως αλήθεια ότι αν κάποιος διαβάζει holargos.blogspot.gr έχει την αίσθηση ότι ο

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 3ο)

Εμείς, λοιπόν, κάναμε ξανά ένα ερώτημα στον Κουγιουμτζόπουλο και αναμένουμε την απάντηση, όπως τότε που ρωτούσαμε σε ποιον ανήκει το myxolargos.gr και έγιναν ομαδικώς ρόμπα από τις άστοχες και βιαστικές απαντήσεις τους. Εσάς τι σας πειράζει; Ας πάνε να ρωτήσουν και το Στάικο, αν του ανήκουμε. Σιγά μην ασχοληθούμε, απλά θα γελάσουμε.

Παράλληλα, πουθενά δεν αναφέρουμε ότι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...