Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Υπάρχει μόνο Παπάγος (μέρος 3ο)

Εντάξει, λογικά είναι όλα αυτά. Στις κλειστές απομονωμένες κοινωνίες και στα χωριά, ο κόσμος είναι λίγο περίεργος. Στο κέντρο της Αθήνας, όμως, πρόκειται για θέμα που χρήζει διδακτορικού στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.

Σε περίπτωση που ακόμη απορείτε για τη

Υπάρχει μόνο Παπάγος (μέρος 2ο)

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Διότι, στον Παπάγο, ακόμη και η πολιτική επιλογή γίνεται με διαφορετικά κριτήρια από ό,τι στο Χολαργό και στις υπόλοιπες περιοχές του Γαλαξία μας.

Δεν γίνεται κανένας Δεξιός επειδή

Υπάρχει μόνο Παπάγος (μέρος 1ο)

Μετά από τόσους μήνες συνύπαρξης, αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι είναι ότι μεταξύ Παπαγιωτών δεν υπάρχει ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε Διοίκηση, ούτε Αντιπολίτευση σε ό,τι αφορά στον Παπάγο.

Αν το θέμα έχει να κάνει με το Χολαργό,

Η ντροπή της Δεξιάς

Η προς τους "μεγάλους Δεξιούς ηγέτες" της περιοχής μας, επιστολή:

Ψιτ, παλικάρια. Η Πολυκαλά πολύ καλά κάνει και το παίζει Αριστερή και άθεη και ακριβώς αυτή είναι η δουλειά της και την κάνει άριστα.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη κυρία διοργανώνει ποδηλατοδρομίες την ώρα της Σταύρωσης, για να κάνει αντίσταση στο κατεστημένο τής

Ποτς γένεν αυτό;

 Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι τελείωσε το έργο,  μπήκε και η μπάρα και πήρε τα κλειδιά ο Δήμος.  Πώς θα δουλέψει ακριβώς αυτό το σκηνικό; Θα  παίρνουν, 5 η ώρα το πρωί της Κυριακής, οι ιερείς  και οι εργαζόμενοι στην Αγία Σκέπη τηλέφωνο τον  Ξύδη να πηγαίνει να τους ανοίξει; Την παλεύετε  μια στάλα εκεί πέρα ή κουμάντο κάνουν μόνο οι  γεροντοπαραξενιές των εγκεφάλων σας;

 Μήπως να προσλάβουμε και κανένα επιπλέον παιδί  από τον Παπάγο με σύμβαση έργου, όπως τα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...