Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, για τις ασφαλτοστρώσεις (μέρος 4ο)

Καλέ, αυτός δεν χτυπιόταν για τα εκατομμύρια που χάλασε η ΑΔΕΧ σε έργα; Αυτός δεν μιλούσε για τις κατατμήσεις και ότι οι δέκα τομείς οδοποιίας είχαν δημιουργηθεί για να φάνε δήθεν οι κολλητοί; Αυτός και η παράταξή του δεν μας είχαν φάει τα αυτιά, για ποιο λόγο τους ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ δρόμους τους έφτιαξε η ΑΔΕΧ και όχι οι υπηρεσίες του Δήμου;

Τώρα μας λέει ότι είχαν γίνει ελάχιστες

30 Μέρες, φύλλο 477, για τις ασφαλτοστρώσεις (μέρος 3ο)

Το 90% της δραστηριότητας της ΑΔΕΧ αναλώθηκε σε δρόμους, πεζοδρόμια, κατασκευές, ανακατασκευές και αναπλάσεις αυτών. Είναι γνωστό σε όλους, καθώς το βλέπαμε να συμβαίνει καθημερινά ότι, τα προηγούμενα χρόνια, φτιάχτηκαν πάνω από 10 χιλιόμετρα δρόμων και πεζοδρομίων στο Χολαργό. Και κάνουμε την εξής απλή ερώτηση:

Τελικά, η ΑΔΕΧ έκανε όλα αυτά τα έργα και από εκεί προέκυψαν οι αποτυχημένες συκοφαντίες

30 Μέρες, φύλλο 477, για τις ασφαλτοστρώσεις (μέρος 2ο)

Στο απόσπασμα που παραθέτουμε βλέπουμε την κλασική εμφυλιακή διάθεση του Κουγιουμτζόπουλου, ο οποίος ακόμη και όταν κερδίζει επιμένει στις εμμονές του, αυτοξεφτιλιζόμενος. "Μετά τις σπάνιες ασφαλτοστρώσεις που είχαμε δει τα τελευταία χρόνια στο Χολαργό...".

Για να αποδείξουμε το ΨΕΜΑ δεν θα αναφερθούμε ούτε στα γεγονότα, ούτε στην

30 Μέρες, φύλλο 477, για τις ασφαλτοστρώσεις (μέρος 1ο)

Μετά το δυσάρεστο διάλειμμα, ας ολοκληρώσουμε το μνημείο ψεύδους που μας άφησε το τεύχος 477 της "30 Μέρες", το οποίο μας θυμίζει τι είναι αυτό που ανεχόμαστε τόσα χρόνια και πρέπει άμεσα να αλλάξει.

Ο Χάρης ασχολήθηκε και με τις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις που έκανε ο Ξύδης και ωσάν να τον κατεβάσαμε χτες από τα Γκράβαρα εντυπωσιάστηκε!

50 χρόνια στο Χολαργό και ενώ έχει δει την περιοχή να μετατρέπεται από τόπο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...