Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αποφάσισε, επιτέλους, τι θες (μέρος 2ο)

Άντε, τυχερούλη, του κόσμου τα hits πήρες πάλι από το Κλισιοσκόπιο. Δεν πειράζει, όμως. Χαρίζει η ομάδα. Να βλέπει και ο κόσμος ποιος είναι ποιος, σιγά-σιγά.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Μάκης πασχίζει να θίξει την αξιοπιστία του Κλισιοσκοπίου, βασιζόμενος σε τροποποίηση ανάρτησής μας, μετά από βρισιές, κλάμματα και απειλές. Πράγματι, πρόκειται για την πιο αστεία τροποποίηση όλων των εποχών, καθώς γράψαμε το ίδιο πράγμα, με άλλα λόγια. Γελούσαμε δύο μέρες. Είμαστε και γαμώ τους αναξιόπιστους!

Στη συνέχεια, ο Βραχιολίδης αντικρούει το "πληρωμένος κονδυλοφόρος" με το επιχείρημα ότι

Αποφάσισε, επιτέλους, τι θες (μέρος 1ο)

Το κακό με αυτό το παιδί είναι ότι δεν ξέρει τι θέλει. Στη μία ανάρτηση βάζει τίτλο: "Θα σας βγάλουμε από την τρώγλη σας, κουκουλοφόροι", ενώ στην αμέσως επόμενη: "Συκοφάντες και κουκουλοφόροι, βγείτε από την τρώγλη σας".

Τελικά, τι θέλει να κάνουμε; Θα μας βγάλει αυτός ή να βγούμε μόνοι μας; Ενημερώστε μας, σας παρακαλούμε, διότι βρισκόμαστε με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο όξω από την τρώγλη και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε...

Παράλληλα, έχει την καλοσύνη να μας χαρακτηρίσει "αλήτες", "χαμένους", "κατάπτυστους", "κομπλεξικούς", "συκοφάντες", "αντράκια της φακής" κ.ά. Κατά τα άλλα, θέλει να μας πείσει ότι θα μας κάνει και μήνυση, λες και

Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης (μέρος 4ο)

Στην επόμενη υπόθεση, ο Μάκης είχε φάει σκάλωμα με τους Πακιστανούς στο Μετρό του Παπάγου και δικαίως. Έφτασε, όμως, στο σημείο, αφού κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για αδράνεια, να υπονοήσει ότι η Δημοτική Αστυνομία του Παπάγου τα "έπαιρνε" από τους παράνομους εμπόρους, ώστε να κάνει τα στραβά μάτια.

Η Δημοτική Αστυνομία του Παπάγου, όμως, είχε μόλις έναν άνθρωπο στο δυναμικό της και φυσικά, αυτός του έκανε μήνυση. Μέχρι να φτάσει η εκδίκαση της υπόθεσης, ο Μάκης μαζί με το παρεάκι είχαν φροντίσει να βγάλουν Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού τον Ξύδη και η δίκη που ακολούθησε, μόνον ως παρωδία μπορεί να καταγραφεί στα χρονικά.

Ο ίδιος ο Ξύδης, του οποίου την υπηρεσία είχε παρουσιάσει

Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης (μέρος 3ο)

Ας δούμε, τώρα, τις δύο τελευταίες υποθέσεις, στις οποίες βρέθηκε κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση ο Μάκης, για να αντιληφθείτε πώς παίζεται το παιχνίδι.

Η πρώτη έχει να κάνει με την περίφημη "Ναυαρχίδα" του Ξύδη. Ο τότε Δήμαρχος Παπάγου είχε μία βάρκα, με την οποία είχε φάει τεράστιο σκάλωμα ο Μάκης και τον περνούσε, με κάθε ευκαιρία, γενεές δεκατέσσερις. Είτε το θέμα είχε να κάνει με το Δήμο, είτε με άσχετα θέματα, έβγαινε βόλτα η "Ναυαρχίδα του Ναυαρχίδα" και ακολουθούσε κανονικός σημαιοστολισμός, μέχρι ξεφτιλίσματος.

Φυσικά, όταν παράγινε το κακό και δεν ήταν πια καν αστείο, ο Ξύδης κινήθηκε νομικά και ο Μάκης μάζεψε 8
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...