Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι από τα Βριλήσσια: Νίκος Πατεργιαννάκης (μέρος 4ο)

Παράλληλα, ο κυρ Νίκος έστελνε και SMS, στα οποία αναπαρήγαγε τα αποδεδειγμένα, πλέον, ψέμματα περί κλεφτών και απατεώνων, σχετικά με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Λογικό, θα μας πείτε, καθώς αυτή ακριβώς ήταν η γραμμή όλης της Νέας Πορείας. Το γελοίο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι τουλάχιστον οι άλλοι συκοφάντες είχαν τα "θέματά" τους ή θα μπορούσαν να έχουν ζήσει και 5 πράγματα, ώστε να καταλήξουν σε ένα υποτιθέμενο λανθασμένο συμπέρασμα. Τούτος εδώ, από τα Βριλήσσια, πού στον άνεμο είχε και γνώση και άποψη και μίλαγε κιόλας;

Φυσικά, παρά την ύπαρξη του αυστηρότατου Νόμου περί προεκλογικών δαπανών, ο Πατεργιαννάκης δεν

Υποψήφιοι από τα Βριλήσσια: Νίκος Πατεργιαννάκης (μέρος 3ο)

Ο Πατεργιαννάκης, όμως, στο Χολαργό, είναι διαβόητος και για έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο. Για την εξαιρετικού ήθους και απαράμιλλης αισθητικής προεκλογική εκστρατεία του στις δημοτικές εκλογές.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα SMS που έστελνε κατά χιλιάδες, καθημερινά, με μηνύματα, όπως: "Οι Έλληνες ψηφίζουν Ξύδη";

Αν αφαιρέσουμε τους ΠΑΣΟΚτζήδες του δεύτερου γύρου, βάσει του πρώτου μόνο 1.500 Έλληνες υπάρχουν στο Χολαργό, οι οποίοι τώρα έχουν σκυλομετανιώσει για την επιλογή τους. Οι υπόλοιποι 22.500 ψηφοφόροι είναι Αλβανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και άνθρωποι άλλων εθνικοτήτων, οι οποίοι δεν ψηφίζουν Ξύδη.

Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε το σύνολο των

Υποψήφιοι από τα Βριλήσσια: Νίκος Πατεργιαννάκης (μέρος 2ο)

Φυσικά, μέχρι τις εσωκομματικές ήταν Νέα Δημοκρατία. Μόλις την έκανε η Ντόρα, την έκανε και ο Νίκος. Στις δημοτικές εκλογές, όπως και τα λοιπά Ντοράκια (Ευαγγελοπούλου και Σια), δεν έβγαλε κιχ και το 'παιζε, σιωπηρώς, Νεοδημοκράτης, ουσιαστικά κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους.

Στη συνέχεια και για κανά χρόνο μάς σκότισε με τη Δημοκρατική Συμμαχία. Και να τα τραπεζώματα στη Ντόρα και να οι φωτογραφίες και να τα άρθρα... Μέχρι και το Δασκαλόπουλο έπαιρναν παρέα που, ως πολιτικός ανεμιστήρας, δεν το είχε και σε πολύ να "αλειφτεί" και προς τα 'κει. Σιγά το πρόβλημα... Μία κωλοτούμπα ακόμη. Άλλωστε ο κυρ Χρήστος είναι αυτοδιοικητικός, δεν ασχολείται με κόμματα...

Μόλις η Ντόρα άρχισε να παίρνει την κατιούσα και

Υποψήφιοι από τα Βριλήσσια: Νίκος Πατεργιαννάκης (μέρος 1ο)

Ο συγκεκριμένος συγκεντρώνει πάνω του όλη την παράκρουση των πρόσφατων Δημοτικών Εκλογών, στην περιοχή μας. Κάτοικος Βριλησσίων, έσκασε από το πουθενά, μόνο και μόνο επειδή ο Ξύδης δεν μπορούσε να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του Χολαργού. Λογικό, μόνο με προδότες, δεν κλείνει το άτιμο.

Η εκλογή Πατεργιαννάκη αποδεικνύει πόσο σχετικοί και πόσο συνειδητοποιημένοι ήταν οι Χολαργιώτες ψηφοφόροι του Ξύδη που δήθεν κόπτονταν για το καλό της πόλης τους. 80.000 άνθρωποι σε Χολαργό-Παπάγο δεν ήμασταν ικανοί να εκλέξουμε 20 συντοπίτες μας και πήραμε από τα Βριλήσσια...

Έτσι είναι, όμως. Όταν ψηφίζεις εκδικητικά, επειδή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...