Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης (μέρος 2ο)

Κατά τα άλλα, ο Μάκης λέει εμάς άνανδρους διότι είμαστε ανώνυμο μπλογκ. Εσύ, ρε μάγκα, γιατί δεν πας μία φορά σε μία δίκη, χωρίς να έχεις κλαφτεί και διαπραγματευτεί να δούμε τι θα γίνει; Γιατί δεν σηκώνεις μία φορά τις συνέπειες των πράξεών σου; Να πεις: "Τα έγραψα, διότι έτσι νόμιζα ότι ήταν τα πράγματα και αν έκανα λάθος, να τιμωρηθώ". Αλλά πού; Όλο κλάψα και συγνώμες μου είσαι. Σιγά, μεγάλε άντρα, μην πάθεις καμιά προστατίτιδα...

Όλα αυτά τα χρόνια, μόνο τρεις δίκες έφτασαν "απείραχτες" στο ακροατήριο και σε όλες ο εκδότης έχασε. Ω, τι έκπληξις! Και επειδή για το Μάκη αυτό είναι αδιανόητο, μετά την υπόθεση Γκοτσόπουλος vs Καραμανέας, έγραψε τις βλακείες για τη δικαστικό και έτσι, τώρα, θα έχει τη χαρά και την τιμή να δικαστεί και αυτός μία φορά ΚΑΝΟΝΙΚΑ και θα δούμε τα αποτελέσματα...

Παράλληλα, κανονικά αναμένεται να δικαστεί και από τους

Πώς κερδίζει τις δίκες ο Βραχιολίδης (μέρος 1ο)

Κλασσική καραμέλα του Μάκη είναι ότι δεν μπορεί κανείς να τον πει συκοφάντη, διότι έχει κερδίσει όλες τις δίκες, στις οποίες βρέθηκε κατηγορούμενος.

Αντί, δηλαδή, να κάνει το σταυρό του που την έχει γλιτώσει μέχρι τώρα, βγάζει και γλώσσα. Αυτό δεν είναι δυνατόν να περάσει έτσι και για αυτό θα σας δείξουμε όλη την εικόνα και ας βγάλει ο καθείς τα συμπεράσματά του.

Γενικώς, στην περιοχή μας, οι δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με συκοφαντικές δημοσιεύσεις, πάνε ως εξής: Ο θιγόμενος κινείται νομικά, ο κατηγορούμενος δημιουργεί μία ομάδα ιδίων συμφερόντων και σε πρώτη φάση αρχίζει ο πολιτικός εκβιασμός, ώστε να αποσυρθούν οι κατηγορίες.

Αν δεν πιάσει αυτό, ακολουθεί ο δεύτερος γύρος, όπου ο κατηγορούμενος πουλάει πολιτική στήριξη και προεκλογική

Η σημειολογία της φωτογραφίας

Ο κυρ Βραχιολίδης, κάθε φορά που αναφέρεται στο Κλισιοσκόπιο, χρησιμοποιεί ως φωτογραφία αυτήν που βλέπετε.

Δηλαδή, έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος, μάλιστα, κραδαίνει και πιστόλι. Κοινώς, έναν τρομοκράτη-δολοφόνο, πράγμα απολύτως υπερβολικό, γελοίο και μηνύσιμο. Κανένα, πρόβλημα, όμως. Αν έτσι φαντάζουμε στα στοιχειωμένα όνειρα του Μάκη και των λοιπών διαπλεκομένων, καλώς κάνει και μας απεικονίζει με αυτόν τον τρόπο.

Εμείς δεν θα επιβάλουμε στους άλλους, ούτε τι θα λένε, ούτε τι θα αναρτούν για

Περί λασπολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν!

Νέα ανάρτηση του Μάκη για πολλά γέλια. Μπείτε να του κάνετε κανένα hit, διότι εκεί πίσω που βρίσκεται έχει πάθει παράκρουση.

Το διαβάσατε; Μάλιστα. Για να δούμε… Λοιπόν:
Ο Βραχιολίδης είναι μεγαλομέτοχος στο Mega Channel.

Τα 'χει τελείως χαμένα

Προσέξτε κατάσταση. Χωρίς το Κλισιοσκόπιο να ασχοληθεί με το Βραχιολίδη, αυτός κάνοντας το συνήγορο του Καραμανέα, άνοιξε νέα φάμπρικα μαζί μας.

Μόλις αντιδράσαμε, άρχισε τα κλαψουρίσματα, τις βρισιές και τις απειλές. Κάτσε,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...