Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα το Πάρκο και το Δημοτικό Καφέ Χολαργού (μέρος 2ο)

Εδώ, οι τόνοι τσιμέντου...
Και συνεχίζει, ο Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής:
Ένα κυλικείο ρημαγμένο. Μαζί και η παιδική χαρά που δεν γλίτωσε από τη μανία των βανδάλων. Βαμμένοι πάγκοι και τοίχοι και μεταλλικά στηρίγματα. Όπου να γυρίσεις το κεφάλι σου, θα δεις αποτυπωμένη την αθλιότητα.

Προβληματισμός, αν όχι απογοήτευση, έχει κυριεύσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Ο Νίκος Μαγδαληνός που κανονικά σε 2-3 μήνες πρέπει να ξεκινήσει για τη

Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα το Πάρκο και το Δημοτικό Καφέ Χολαργού (μέρος 1ο)

Εδώ, τα κομμένα δέντρα...
Εμείς, επειδή είμαστε κακεντρεχείς και συκοφάντες Χολαργιώτες που έχουμε συμφέροντα και θέλουμε να διώξουμε τους Παπαγιώτες από την πόλη μας και άλλα πολλά που μας καταμαρτυρούν, απλά θα αναπαράξουμε το άρθρο και τις φωτογραφίες του κυρίου Μάκη Βραχιολίδη, μεγάλου πολέμιου του Καφέ, επί Νικολάου μόνον.


Δυστυχώς, δεν έχουμε την άδεια

Γιατί ο Νικολάου έκλεισε το Καφέ

Πολλοί κατηγόρησαν τον πρώην Δήμαρχο για πολιτική αλητεία και ασυνέπεια, μιας και ουσιαστικά δεν επέτρεπε να λειτουργήσει, έστω και παράνομα, το δικό του έργο, την αναγκαιότητα του οποίου υποστήριζε τόσον καιρό και για το οποίο τόσο είχε κυνηγηθεί, συκοφαντηθεί και φτύσει αίμα για να εδραιώσει.

Αν και ο Νικολάου ήταν λίγο άφαντος το

Τι παρέλαβε και τι έκανε ο Ξύδης

Ο νέος Δήμαρχος παρέλαβε το Δημοτικό Καφέ σε άριστη κατάσταση. Εξοπλισμένο, λειτουργικό, πασίγνωστο και κυρίως ασφαλές και καθαρό.

Είναι γνωστό ότι επί Νικολάου, υπήρχε και ολονύκτια φύλαξη του Πάρκου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν είχε αναφερθεί ποτέ κάποιο κρούσμα κλοπής ή βανδαλισμού στο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...