Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012: Ανεξάρτητοι Έλληνες

Το κόμμα του facebook. Παρότι η Ελλάδα δεν έδειχνε έτοιμη για τέτοιες μαγκιές, το συγκεκριμένο εγχείρημα "έπιασε". Φυσικά, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η συσπείρωση των μεγάλων ανεβαίνει και κάτι που στηρίζεται σε likes ξεφουσκώνει.

Σε αυτό βοήθησαν και οι ατυχέστατες προσπάθειες συνεργασίας με το Μίκυ, τον Γκούφυ, τον Οράτιο, την Κλάραμπελ, τους

Εκλογές 2012: ΛΑ.Ο.Σ.

Ψήφισε το Μνημόνιο, μετά ξεψήφισε το Μνημόνιο, μετά διέγραψε όποιους συνέχισαν στη δική του αρχική πολιτική, μετά μίλησε για κωλοτούμπες και προδότες και σήμερα χαροπαλεύει για να μπει στη Βουλή.

Το κόμμα εφιάλτης του κάθε blogger, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία μη pixelιασμένη φωτό του στο διαδίκτυο για να κάνουμε και μεις δουλειά μας.

Αλήθεια, όταν έχεις βάλει τον Άδωνη να

Εκλογές 2012: ΔΗΜ.ΑΡ.

ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΣ., καλό ε; Όχι τόσο... Καλά, καλά, πάμε παρακάτω.

Μετά σου λέει ο άλλος να ψηφίσεις μικρά κόμματα. Αυτοί δεν τα βρήκαν καν στον αρχηγό και έγιναν δύο για να 'χαμε να λέγαμε. Φανταστείτε να πρέπει να τα βρουν σε καμία διακυβέρνηση της χώρας ή ακόμη χειρότερα, σε καμία διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ.

Η Δημοκρατική Αριστερά δημιουργήθηκε μόνο

Εκλογές 2012: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Αφού κάψανε τα δάση για να μας πείσουν ότι ο Καραμανλής είναι κακός και πρέπει να βγει ο Γιωργάκης, σήμερα κλαίνε για την Κρίση, το ΔΝΤ και την Τρόικα.

Με κορυφαίους λαϊκούς αγώνες κατά της πλουτοκρατίας, βλέπε σπασμένα

Εκλογές 2012: ΚΚΕ

Αντί αυτήν τη στιγμή να έχει 80%, το ΚΚΕ αυξάνει τάχατες τις δυνάμεις του κατά 2-3 μονάδες και πανηγυρίζουν σαν τρελοί... Μονίμως διαφωνώντας, χωρίς προτάσεις, ιδέες και λύσεις, παραμένει σε άλλες εποχές και δεν πείθει κανέναν, ούτε μέσα σε αυτό το χάος που βιώνουμε.

Η φράση της Γ.Γ. του, κας Αλέκας Παπαρήγα: "Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε, διότι τότε θα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...