Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 6ο)

Είναι καλό να γνωρίζετε:

1) Ο Μιχαηλίδης για να μπορεί να απασχοληθεί πλήρως στο Χολαργό, είχε αναγκαστεί να διακόψει συνεργασίες με άλλους Δήμους, όπως της Παλλήνης, αλλά και να αρνηθεί νέες συνεργασίες, όπως με την Αγία Παρασκευή.

2) Επί Σκούρτη, την ίδια περίοδο που ο Μαέστρος είχε αναλάβει τις χορωδίες κ.τ.λ., τα τμήματα του χορού τα είχε αναλάβει η κα Αθανασάκου!

3) Ο Μιχαηλίδης έφερε στο Χολαργό άπειρες

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 5ο)

Έπειτα από δύο χρόνια, ο Νόμος άλλαξε και δεν υπήρχε κανένας νόμιμος τρόπος να μπορεί ο Μιχαηλίδης να αποζημιώνεται για τις υπηρεσίες του.

Παρά τις όποιες προσπάθειες του Δήμου να βρει λύση, η συνεργασία διακόπηκε και ο Μαέστρος συνέχισε για κάποιο διάστημα να εργάζεται αφιλοκερδώς. Επειδή, όμως, αυτή ήταν και είναι η δουλειά του ανθρώπου και κάπως πρέπει να ζήσει την οικογένειά του, πολύ καλά έκανε και χρησιμοποίησε το χρόνο του για να κερδίσει

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 4ο)

Το θέμα, φυσικά, ήρθε τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφού συζητήθηκε διεξοδικά, αποφασίστηκε ότι όλοι ήθελαν και το Μιχαηλίδη και το έργο του και εφόσον ο τρόπος ήταν νομιμότατος, μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία.

Μόνος Δημοτικός Σύμβουλος που αντέδρασε ήταν ο κος Γιάννης Ροκόφυλλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τιμά τον Μπάμπη Μιχαηλίδη και βεβαίως τον θέλει και τον αποδέχεται, ως μουσικό, αλλά δεν του κάθεται καλά που

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 3ο)

Από τη στιγμή που ο Μιχαηλίδης έκανε το θανάσιμο αμάρτημα να κατέβει υποψήφιος και να εκλεγεί, υπήρχε πρόβλημα για το πώς θα πληρώνεται για τις υπηρεσίες του, καθώς ο Δήμος δεν επιτρέπεται να διατηρεί σχέση εργασίας ή εμπορικές συναλλαγές με Δημοτικό Σύμβουλο ή υποψήφιο, πάνω από ένα ελάχιστο ποσό που κυμαίνεται διαχρονικά κοντά στα €2.000 το χρόνο.

Εκείνη την εποχή, όμως, ο Νόμος ΕΠΕΤΡΕΠΕ, κε Ξύδη, να μπορεί να αμείβεται ο συγκεκριμένος μέσω Δημοτικής Επιχείρησης. Φυσικά, η όλη

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 2ο)

Ο Νικολάου, επομένως, το Μιχαηλίδη δεν τον έφερε, αλλά τον βρήκε στο Χολαργό και μάλιστα στη διάρκεια της Διοίκησης Σκούρτη.

Στη συνέχεια, ο μουσικός αποφάσισε να κατέλθει στην πολιτική, ως υποψήφιος των Ενεργών Δημοτών. Γούστο του και καπέλο του, εκτός και αν και αυτό για κάποιο λόγο απαγορεύεται ή είναι παράνομο...

Αφού εξελέγη ο Νικολάου, επέλεξε να συνεχίσει ο Δήμος τη συνεργασία με το Μιχαηλίδη, ακριβώς όπως έκανε και ο Σκούρτης. Είναι

Η αλήθεια για το Μαέστρο (μέρος 1ο)

Ο κος Χαράλαμπος (Μπάμπης) Μιχαηλίδης, εξαίρετος μουσικός και απόλυτα καταρτισμένος στο αντικείμενό του, δεν φύτρωσε στο Χολαργό, ξαφνικά, όταν ανέλαβε το Δήμο ο Νικολάου, το 2003.

Επί Δημαρχίας Σκούρτη, τόσο ο Χολαργός, όσο και πλείστοι άλλοι Δήμοι, είχαν την τύχη και την τιμή να απολαύσουν των υπηρεσιών του. Το ίδιο έγινε και τα επόμενα χρόνια.

Απ' ότι γνωρίζουμε το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, πλην Χολαργού, διότι εδώ, τώρα,

Το ψέμα του ψέματος για την ΑΔΕΧ

Από τα μεγαλύτερα ψέματα της περίφημης συνέντευξης τύπου των Ξύδη-Αποστολόπουλου-Τσοχαλή, ήταν οι καταγγελίες για το Μαέστρο του Δήμου, την περίοδο 2003-2005.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος "αποκάλυψε" ότι η ΑΔΕΧ πλήρωνε παράνομα το Μαέστρο του Δήμου, αλλά και ότι ο συγκεκριμένος μουσικός παρανόμως είχε αναλάβει τη θέση αυτήν, διότι ήταν Δημοτικός Σύμβουλος.

Και οι δύο "αποκαλύψεις"-καταγγελίες είναι ψευδέστατες και θα το αποδείξουμε, άμεσα και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...