Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 5ο)

Οι αριστεροί, Ζήκας και Πολυκαλά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναγράψουν τους υποψηφίους τους, διότι μάλλον έπρεπε να κάνουν αντίσταση κατά του κατεστημένου, των Τραπεζών, του καπιταλιστικού συστήματος και του προτσές του ιμπεριαλισμού που κατατρύχει τους λαούς και την εργατιά, με βάση την ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα και λοιπές παπάτζες.

Κατά τα άλλα είναι αυτοί που όλη την ώρα σπάνε... συκώτια για τη δήθεν Νομιμότητα και τη Διαφάνεια, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και θέλουν να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα.

Όταν έπρεπε να εφαρμόσουν το Νόμο και να ελεγχθούν οι ίδιοι, απλά το έγραψαν στα παλιά τους

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 4ο)

Αν πάει κανείς στη Διαφάνεια και επιλέξει Έσοδα/Δαπάνες Υποψηφίων, θα βγει σε μια σελίδα, όπου, επιλέγοντας Δημοτικές Εκλογές, Περιφέρεια Αττικής και Δήμος Παπάγου Χολαργού, θα του δοθεί η δυνατότητα στο αμέσως επόμενο πλαίσιο να επιλέξει το Συνδυασμό που τον ενδιαφέρει να ελέγξει. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση Γιωργάκη Παπανδρέου, όχι αστεία...

Στη συνέχεια, πατώντας Αναζήτηση θα μπορεί να τσεκάρει και κάθε υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο ξεχωριστά. Δεν είναι δύσκολο, δοκιμάστε το και θα γελάσετε όσο και εμείς ή μάλλον θα κλάψετε για τις επιλογές σας, όσο και εμείς.

Το Κλισιοσκόπιο το έκανε πριν από εσάς για εσάς και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...