Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Από την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΥΠΕΡ.Ε.ΧΟ (μέρος 2ο)

1) Κάποιος να πει του Δασκαλόπουλου ότι όταν πουλάς το δικό σου κόμμα για να περάσεις από όλα τα άλλα, αυτό δεν σε κάνει ανεξάρτητο.

2) Για κάποιο λόγο νομίζει ότι αν δεν

Από την Ιδρυτική Διακήρυξη της ΥΠΕΡ.Ε.ΧΟ (μέρος 1ο)

"Η Πόλη μας, ο Χολαργός, για αρκετά χρόνια επέλεξε διοικήσεις που είτε τις γέννησαν, είτε τις ώθησαν κομματικοί μηχανισμοί".

"Πιστεύουμε ότι μπαίνουμε σε μία νέα

Blast from the past (μέρος 2ο)

Ιούλιος 2010. Ο Δασκαλόπουλος "παρακαλάει" το Νικολάου, προκειμένου να κατέβει μαζί του.

Ο Νικολάου, όχι μόνο δεν δύναται, αλλά συναντά και τεράστια εσωτερική αντίδραση στο ενδεχόμενο να μαζέψει από τα αζήτητα το Μελισσανίδη του Χολαργού. Η συνέχεια γνωστή.

Σήμερα, ο κυρ Χρήστος μάς λέει ότι συζήτησε με τους συνεργάτες του το πού θα πήγαινε η ΥΠΕΡ.Ε.ΧΟ-Π και ψήφισαν να πάνε με τον Ξύδη. Δηλαδή, ψήφισαν και οι 4 και έβγαλαν αποτέλεσμα... Εξ' αυτών, σήμερα, του έχουν φύγει οι 3, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, τώρα...

Όχι μόνο λέει ψέμματα ο Δασκαλόπουλος για την

Blast from the past (μέρος 1ο)

26-1-2008. Στο site της ΥΠΕΡ.Ε.ΧΟ-Π. Ο Δασκαλόπουλος απαντά στο μήνυμα "ανεξάρτητου" συμπολίτη μας, πρώην υποψηφίου των Ενεργών Δημοτών που είχε τα νεύρα του επειδή δεν εξελέγη ποτέ και δεν του διόρισε την κόρη ο Νικολάου. Κλασικά πράγματα, δηλαδή:


"Κύριε Πανταζόπουλε,
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Πράγματι χρειάζεται αγώνας, ιδιαίτερα, να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η ανάμειξη των κομματικών μηχανισμών στην τοπική αυτοδιοίκηση δημιουργεί "πελατειακή αντίληψη", σε όλες τις εκδηλώσεις. Και είναι σίγουρο, όταν κάποια στιγμή θα συγκρουσθεί το τοπικό με το κομματικό συμφέρον, οι εξαρτώμενοι από τα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...