Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Εντιμότητα ή Εντοπιότητα; (μέρος 8ο)

Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε, τότε, ότι στα τέλη του 2012 το ποσοστό του θα έπεφτε δημοσκοπικά στο 6%, αλλά και ότι δεν θα βρισκόταν ούτε μία περίπτωση κλεψιάς ή διαφθοράς για την 8ετία Νικολάου.

Διότι άντε και το ΓΑΠ δεν μπορούσαν να τον προβλέψουν για τέτοιον προδότη. Το ενδεχόμενο ο Ξύδης να μην διαπίστωνε καμία κλεψιά ή απατεωνιά  προερχόμενη από το Νικολάου, δεν το σκέφτηκαν; Αφού και οι ίδιοι γνώριζαν ότι επί 10 χρόνια έριχναν άδεια να πιάσουν γεμάτα. Αφού την αλήθεια τους όλοι την ήξεραν. Ακόμη και οι διαπλεκόμενοι εκδότες γνώριζαν πολύ καλά ότι έλεγαν ψέματα την ώρα που διέδιδαν και το παραμικρό συκοφαντικό υπονοούμενο.

Είναι αυτό που λέμε ότι λέγε-λέγε το ίδιο ψέμα, στο

Εντιμότητα ή Εντοπιότητα; (μέρος 7ο)

Πριν προχωρήσουμε, ας ξαναθυμηθούμε για ποιο λόγο οι εκδότες και το Τοπικό ΠΑΣΟΚ, προτίμησαν να στηρίξουν Ξύδη και το πέτυχαν συκοφαντώντας το Νικολάου.

Οι μεν εκδότες διότι δεν έπαιρναν δουλειές από το Δήμο και ήλπιζαν σε καλύτερες μέρες, το δε ΠΑΣΟΚ, διότι σκέφτηκε ότι ο 72χρονος τότε Ξύδης θα αποσυρθεί στο τέλος της τετραετίας, ενώ ο 62χρονος Νικολάου, έπαιζε να τους κατσικωθεί τουλάχιστον για τα επόμενα 9 χρόνια, αν συνυπολογίσει κανείς και τις διαμορφούμενες ιδεολογικές ισορροπίες, λόγω της ένωσης με τον Παπάγο. Εκλέγοντας Ξύδη και βγάζοντας τον άλλον κλέφτη, το ΠΑΣΟΚ θα απαλλασσόταν και από τους δύο και το 2014, είχε ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...