Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 3ο)

Για να μη διαβάζετε το Νόμο, ας δούμε πρακτικά τι έπρεπε να κάνει κάποιος, ώστε να συμμεθέξει νόμιμα στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

1) Να ανοίξει έναν Ειδικό Εκλογικό Τραπεζικό Λογαριασμό.
2) Να βάλει εκεί μέσα, είτε ο ίδιος, είτε οι χρηματοδότες του, έως 2.000€. Ο κάθε χρηματοδότης δεν μπορούσε να βάλει πάνω από 500€.
3) Να πληρώνει κάθε δαπάνη του προεκλογικού του αγώνα με επιταγή.
4) Να φτιάξει ένα φάκελο και μέσα εκεί να έχει τα παραστατικά εσόδων, εξόδων, καθώς και τα αποδεικτικά πληρωμής, συν τις φωτοτυπίες των

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 2ο)

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι από την αρχή:
Η ψήφιση του Καλλικράτη και η εφαρμογή του στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 καθιστούσε επιτακτική την αλλαγή στο Νόμο περί δαπανών των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές.
Ο Νόμος 3870/2010 αποτελεί μια τομή στη διαφάνεια των οικονομικών των συνδυασμών, στη θέσπιση αντικειμενικών κανόνων για την ισότιμη τέλεση του προεκλογικού αγώνα και τη διαφάνεια στη διακίνηση του πολιτικού χρήματος.
Η «Διαφάνεια» είναι η δικτυακή πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Αποτελεί έναν πρωτοποριακό θεσμό που εφαρμόστηκε για πρώτη

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 1ο)

Το μενού τώρα διαθέτει ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που γνωρίζουν ελάχιστοι, διότι οι "εκδότες" το απέκρυψαν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, αντίπαλοι της Νέας Πορείας, δεν ασχολήθηκαν να αποκαλύψουν.

Πώς και με ποιον τρόπο, θα μας πείτε, να το αποκαλύψουν, όταν τρώγονται μεταξύ τους και αντί για οργάνωση επιδεικνύουν μόνο παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το ποιος θα πάει για Δήμαρχος.

Πώς να λειτουργήσουν αντιπολιτευτικά, όταν οι ηττημένοι το έριξαν στα ψυχοφάρμακα, αντί να δουν το πώς και το γιατί έχασαν και να λάβουν τις σχετικές απαραίτητες αποφάσεις.

Όταν ακόμη και τώρα, αντί να σοβαρευτούν και να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...