Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Καραμανέας και ΔΑΟΧ (μέρος 2ο)

Για τις "πειραγμένες" προσφορές και τους "στημένους" διαγωνισμούς μεταξύ Καραμανέα-Τούτουζα, τα είπαμε. Ας δούμε τώρα την εποποιία με τις διαφημιστικές πινακίδες.

Το 2004 και επί Προεδρίας Αυγουρόπουλου, ο Πετράν κέρδισε -όπως τον κέρδισε...- τον πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του ΔΑΟΧ. Το ποσό της προσφοράς ήταν €12.000.

Το σχέδιο, προφανώς, ήταν το εξής: "Θα δώσω μία τρελή τιμή για να μην μπορέσει κανείς να μου πάρει

Καραμανέας και ΔΑΟΧ (μέρος 1ο)

Όλοι έχουμε παρατηρήσει το συγκινητικό ενδιαφέρον του κυρ Πέτρου για τα οικονομικά του πρώην ΔΑΟΧ. Αφού έθεσε στόχο της ζωής του να αποκαλύψει το σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία του Τούτουζα, έφτασε μέχρι και στο σημείο να πιάσει στο στόμα του τον Ανυφαντή, έναν άνθρωπο χωρίς καμία συμμετοχή και εμπλοκή στις λαμογιές του Δημητράκη. Έναν άνθρωπο που εκλήθη ως "υπηρεσιακός Πρόεδρος" να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, δύο μήνες πριν παραδοθεί ο Δήμος στον Ξύδη.

Προφανώς, το θέμα με τον Ανυφαντή δεν είναι ο ΔΑΟΧ, αλλά τα μη "Χρόνια Λεφτά", αλλά και πάλι η

Καραμανέας vs Στάικος (μέρος 3ο)

Φυσικά, ο Καραμανέας δεν πήρε τη δουλειά και τότε άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου.

Ο Οχετός του Δημότη περιέλαβε το Στάικο και τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις. Συγκεκριμένα, στο τεύχος των Χριστουγέννων (ναι, αυτό με τα "Χρόνια Λεφτά" των κορόιδων) έγραψε ότι ο Στάικος πετάει τα λεφτά του δεξιά και αριστερά, σε άχρηστες δωρεές.

Παράλληλα, μας... πληροφόρησε ότι διαθέτει σαλέ στις Άλπεις, πράγμα παντελώς αναληθές και κατάπτυστο, ακόμη και για το επίπεδο της...

Καραμανέας vs Στάικος (μέρος 2ο)

Λίγα λόγια για το έργο: Το Νοέμβριο του 2011, ο Σύνδεσμος Μακεδόνων, διοργάνωσε μία εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή, με θέμα το Μεγαλέξανδρο.

Αν θυμάστε, ήταν η περίοδος που ασχολούνταν όλοι με το περίφημο άγαλμα που δεν στήθηκε ποτέ, παρά τις πολύτιμες προτάσεις μας.

Σε εκείνη την εκδήλωση, καλεσμένοι ήταν η Αρβελέρ, ο Λερούνης και ο Μαρκογιαννάκης, ενώ χορηγός ήταν ο Μπάμπης Στάικος.

Για μία τέτοια βραδιά απαιτείτο να τυπωθούν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...