Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Βραχιολίδης vs Σαμπάνη, το πρώτο αίμα (μέρος 1ο)

Ο Μάκης Βραχιολίδης εδώ και δεκαετίες έχει ένα σπορ. Επιλέγει κάποιον πολιτευτή της περιοχής και τον αρχίζει στις δυσφημιστικές δημοσιεύσεις, κυρίως για να παίρνουν το μήνυμα οι υπόλοιποι και να μην τον ξεχνούν, όταν έρχεται η ώρα για τα "Χρόνια Λεφτά".

Ποιος δεν θυμάται τη μεγάλη κόντρα με την Παπαναστασίου, τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα για τους "δολοφόνους" Κωνσταντάτο και Αναγνωστόπουλο, τις άπειρες ψευτιές και αποδεδειγμένες πλέον συκοφαντίες για το Νικολάου, που αποτελούν λίγα μόνο από τα άπειρα παραδείγματα για τον τρόπο που ασκεί το "δημοσιογραφικό λειτούργημα" ο συγκεκριμένος.

Δεν πιστεύουμε να θεωρεί κανείς, ότι ένας 24χρονος,

Επιστολή του Κωνσταντίνου Σαμπάνη, στο Κλισιοσκόπιο

Ζητώ από τον τοπικό εκδότη Μάκη Βραχιολίδη, ιδιοκτήτη της παλαιότερης και ιστορικότερης εφημερίδας της περιοχής μας, να μας ενημέρωση με ένα δελτίο τύπου και με μια ανακοίνωση μέσα από την εφημερίδα του και να μας ξεκαθαρίσει δυο μόνο πράγματα:

Ποια είναι η σχέση του με το blog indobserver.blogspot.gr, διότι έχει προκύψει ένα θέμα και μια φημολογία τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας , πως το ιστολόγιο αυτό δεν του ανήκει και πως χρησιμοποιεί κάποιος άλλος παράνομα το όνομα του και το όνομα της εφημερίδας του (ίσως κάποιος από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους του διαδικτύου).

Όλη αυτή η ιστορία προέκυψε από ένα άνανδρο κείμενο,

Μεγάλη η χάρη της!

Καταλάβατε; Ο Βραχιολίδης δεν αποκαθήλωσε τις τόσο αληθινές και σωστές αναρτήσεις του, διότι κατάλαβε ότι έκανε βλακεία, αλλά ούτε για να γλιτώσει τις μηνύσεις.

Το έκανε διότι ήταν η γιορτή της Παναγίας της Φανερωμένης! Πράγματι, στη δύσκολη στιγμή όλοι στην Παναγία προστρέχουμε για να σωθούμε.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η ευλαβική σχέση που διατηρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Μάκης, με την Παναγία τη Φανερωμένη.

Για αυτό βρίσκεται τόσα χρόνια σε έντονη δικαστική διαμάχη, όπου είναι κατηγορούμενος για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση από όλο το Εκκλησιαστικό
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...