Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ! Γιορτάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! (μέρος 1ο)

Το Κλισιοσκόπιο δημιουργήθηκε ένα πολύ κρύο βράδυ του 2011 και θυμάστε τι χειμώνας ήταν εκείνος, μεταξύ 11:30μ.μ. και 12:30π.μ. στην αλλαγή της 21ης προς την 22α Δεκεμβρίου, από χέρια που έτρεμαν από το κρύο.

Σήμερα, ακόμη τα χέρια τρέμουν από το κρύο, όμως μαζί τρέμει και κάθε προδότης, καραγκιόζης, αλήτης και απατεώνας που κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή Χολαργού και Παπάγου.

Το Κλισιοσκόπιο πολύ γρήγορα βρέθηκε στην πρώτη θέση της προτίμησής σας, μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών Μέσων της περιοχής και παραμένει εκεί ακλόνητο, παρά τα κόλπα, τις συκοφαντίες και τις προσπάθειες πολλών να απαξιωθεί, να κλείσει και

Money makes the world go round (μέρος 27ο)

Δεν αναφερόμαστε δε καν στον κλασικό γυρολόγο που ζει από αυτήν τη δουλειά επί δεκαετίες και ο οποίος τελευταία μαθαίνουμε ότι έχει ανεβάσει και το κασέ από τα 25 στα 35 χιλιάρικα.

Μπορεί το χρήμα να είναι πρώτη προτεραιότητα, αλλά σε αυτήν τη φάση υπάρχουν και περιπτωσάρες που θέλουν να διαπραγματευτούν από άμισθες θέσεις, έως και μελλοντικές αρχηγίες.

Λοιπόν, για να μην τρώτε κουτόχορτο. Αυτό που γίνεται και θα γίνεται μέχρι και τις αρχές του Απριλίου μεταξύ των "υποψηφίων Δημάρχων" θα είναι μια τεράστια διαπλοκή και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...