Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 8ο)

Είπαμε, ο Χάρης θέλει ζωντανό τον Ξύδη για λόγους εκλογικού και οικονομικού συμφέροντος, αλλά δεν θέλει ο Δήμαρχος να τον καταπιεί στις εκλογές.

Πολλοί όλον αυτόν τον καιρό εκφράζουν την απορία πώς γίνεται κάποιος που θέλει να κατέβει για Δήμαρχος να λιβανίζει τον Ξύδη και να τον παρουσιάζει ως τον καλύτερο που πέρασε ποτέ. Δηλαδή, για ποιο λόγο να ψηφίσουμε Χάρη, όταν ο ίδιος προσπαθεί να μας πείσει ότι ο άλλος είναι κορυφή;

Το Κλισιοσκόπιο το έχει αναλύσει ήδη,

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 7ο)

Θα μας πείτε τώρα: "ΟΚ, τη διαπλοκή και τη γελοιότητα του πράγματος την καταλάβαμε. Την κοροϊδία που γράφετε στον τίτλο σας δεν μπορούμε να αντιληφθούμε".

Πράγματι, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι ως κοροϊδία θεωρούμε όλο αυτό το σκηνικό που στήνουν Χάρης και κυρ Βασίλης για να... επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Εδώ όμως είναι Κλισιοσκόπιο, όπου ούτε μια λέξη δεν γράφεται τυχαία.

Η κοροϊδία δεν έγκειται στο τι κάνει ο Ξύδης, μέσω του Χάρη, αλλά στο τι

Όταν η διαπλοκή και η κοροϊδία δεν έχουν όρια (μέρος 6ο)

Η... απίστευτη και... πρωτοποριακή συνέντευξη που κράτησε... δύο μέρες ολοκληρώθηκε μετά από... 7 ερωτήσεις-φωτιά...

Τι ομάδα είναι ο Ξύδης, ποιο βιβλίο διαβάζει αυτήν τη στιγμή, από πού κατάγεται και αν έχει... ανίψια!

Τραγικές καταστάσεις. Λες και διαβάζαμε συνέντευξη με την Κατερίνα Παπουτσάκη ή την Έλενα Παπαρίζου, αν και τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, μια τέτοια δική τους συνέντευξη θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Στις δε αναρτήσεις των ερωτήσεων στο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...